O bankanın kartını kullanan yaşadı! Banka şak diye 1000 TL para iadesi yapıyor

Garanti BBVA tarafından temmuz ayı boyunca geçerli olacak olan bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Banka şubesine gitmeden dijital kanallardan müşteri olanlar 1000 TL tutarında bonus kazanma fırsatına sahip oluyor. 1 Temmuz'da başlayan kampanya 31 Temmuz'a kadar sürecek.

O bankanın kartını kullanan yaşadı! Banka şak diye 1000 TL para iadesi yapıyor

Garanti BBVA Temmuz kampanyası kapsamında yeni müşterilerimize 1000 TL bonus verileceğini duyurmuştuk. Kampanyadan yararlanacak kişilerin Garanti BBVA dijital kanallarını kullanan banka müşterisi olması ve Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvurusunda bulunması gerekmektedir. Başvuruları onay alan müşteriler, 20 Ağustos tarihine kadar tek seferlik 1.000 TL ve üzeri harcamalarına 1.000 TL bonus kazanacak.

"Kampanya kapsamındaki kartlar"

Bu Garanti BBVA kampanyasına katılımda belirli kart türleri geçerlidir. Bonus kredi kartları ve Money Bonus kredi kartları kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Commercial, Bonus Genç, Paracard Bonus kartları bu promosyona dahil değildir. Ayrıca kampanyadan kişisel kartlar faydalanmıyor ancak sanal kartlar faydalanıyor.

O bankanın kartını kullanan yaşadı! Banka şak diye 1000 TL para iadesi yapıyor

Müşteriler, kazandıkları bonusları ise 25 Ağustos ile 25 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında kullanabilirler. En çok kazandıkları kartlara yüklenen bonuslar, belirtilen süre içerisinde kullanılmadığı takdirde, 26 Eylül 2024'te geri çekilecektir. Bu nedenle müşterilerin bonus hediyelerini zamanında kullanmaları önemlidir.

"Kampanyaya dahil edilmeyen harcamalar"

Kampanya kapsamında düzenli ödeme talimatlarıyla birlikte otomatik ödemeler, fatura ve vergiler, nakit avanslar ve bonus kullanımı geçerli değildir. Ayrıca kampanyaya şebeke ücretleri dahil olmakla birlikte, Emeklilik Promosyonundan yararlanan müşteriler bu seçenekten yararlanamayacaktır. Garanti BBVA Mobil'i ilk kez indirip müşteri olanlar, diğer geçerli kampanyalarla birleştiremezler.

Katılımcı web sitelerinde yapılan harcamalar uygun kabul edilecektir. Ancak bu sitelerin cüzdanlarına yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Bu nedenle müşterilerin doğrudan kartlarıyla ödeme yapmaları gerekiyor.