O bankanın hesap kartını taşıyanlar dikkat! Kartınıza 1000 TL yatırılmış olabilir

Kamu bankası Ziraat Bankası, yeni bir kampanya daha duyurdu. Emeklilere yüksek tutarlı nakit promosyon ödemesi yapan Ziraat bu sefer de Bankkart kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı. Peki Ziraat’in yeni Bankkart kampanyasında neler var? Kimler başvurabilir, şartlar neler? İşte tüm detaylar…

O bankanın hesap kartını taşıyanlar dikkat! Kartınıza 1000 TL yatırılmış olabilir

Kamu bankası Ziraat Bank, yeni kampanyasına bugünün son gün olduğunu duyurdu! Yalnızca Bankkart kullanıcılarının faydalanabileceği kampanyada tüm detaylar öğrenilirken, kimlerin başvuru yapabileceği de belli oldu. Bu kapsamda Bankkart kullanıcılarının ekstra ödüller kazanacağı da duyurulurken, ne kadar kazanacakları ve sağlancak avantajlar merak konusu oldu. 

Mayıs ayının 15’inde Ziraat Bankası tarafından başlatılan Bankkart kampanyasında müşterilere cazip fırsatlar sunuldu. 1 Haziran 2024 mesai bitimine kadar devam eden başvurularda Ziraat, katılım şartlarını da açıkladı. Kampanyaya katılanların Bankkart Lira kazanabileceği ve çeşitli avantajlardan faydalanabileceği fırsatlar ise böylelikle netleşmiş oldu. 

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası şartları neler? 

15 Mayıs’ta başlayan ve 1 Haziran’da sona ereceği aktarılan kampanyaya katılım şartları belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart kullanıcılarının, Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapmaları gerektiği aktarıldı. Katılım şartlarını yerine getiren müşterilerin, kazandıkları Bankkart Lira tutarlarının anında kartlarına yükleneceği ve diledikleri zaman kullanabilecekleri de kaydedildi. Yani kampanyaya katılıp Bankkart Lira kazananlar, üye iş yerlerindeki pos cihazlarında hediyelerini kullanabilecekler. 

ziraat bankası

Başlatılan ve 1 Haziran’da sonra eren kampanya kapsamında, Bankkart kullanıcıları 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinde 250 TL Bankkart Lira kazanma şansı elde edecekler. Toplamda 4 kez alışveriş yaparak 1.000 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma imkanı sunulan kampanyada, müşterilere ekonomik açıdan önemli avantajlar sağlanacak.

Bankkart Lira ne zaman kullanılacak? 

Bankkart kullanıcıları, kampanyaya katılım için belirtilen tarihler arasında başvurularını yaptıktan sonra ilkkj 2500 liralık harcamalarında 250 Bankkart Lira hesaplarına yüklenecek. Kampanya süresi boyunca yapılan alışverişlerden kazanılan Bankkart Liralar, hesap kesim tarihine kadar kullanılabilir veya Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde harcanabilir halde olacak. Yani kazanılan Bankkart Liraların kullanım süresi hesap kesim tarihine kadar, yani ortalama 30 günlük olacak. 

Öte yandan kampanya süresince bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Aynı gün içinde yapılan işlemlerde ise sadece ilk işlem kampanyaya dahil edilecek. Ayrıca kampanya, başka Ziraat kampanyaları ile birleştirilemeyecek.