O bankada hesabı olan yaşadı! Tam 6 ay o faturayı ödemeyecekler

Yapı Kredi yeni müşterileri için müjdeyi duyurdu! Kampanya detayları haberimizde...

O bankada hesabı olan yaşadı! Tam 6 ay o faturayı ödemeyecekler

Yapı Kredi Bankası, yeni müşterilerine yönelik çarpıcı bir kampanya başlattı. Banka, 11-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak "SUPERFATURA" koduyla yeni müşteri olanların cep telefonu faturalarını 6 ay boyunca karşılayacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yapması gereken adımlar oldukça basit. İlk olarak Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip "Yapı Kredi Müşterisi Ol" seçeneğini kullanarak kayıt sürecini tamamlamak gerekiyor. Ardından bireysel kredi kartı başvurusu yaparak, başvurunun banka tarafından onaylanmasını beklemek gerekiyor.

Kampanyaya dahil olmak için başvuru sürecinde "SUPERFATURA" kampanya kodunu girmek şart. Ayrıca, yeni müşteri olduktan sonraki 24 saat içinde cep telefonu fatura talimatı vermek de gerekiyor. Bu talimatlar, kampanya bitim tarihinden sonra 6 ay boyunca geçerli olacak ve her ayın faturası, yeni açılan kredi kartına indirim olarak yüklenecek.

yapıkredi

Ancak kampanyadan yararlanabilmek için bazı detaylar da var. Örneğin, verilen fatura talimatları otomatik olarak kredi kartı ile ödenmelidir ve fatura tutarının en fazla 300 TL'si indirim olarak karta yüklenecektir. Ayrıca, kampanya kapsamında ticari kredi kartları geçerli değildir.

Yapı Kredi'nin bu özel kampanyası, yeni müşterilere büyük avantajlar sunarken, katılım şartlarının tam olarak yerine getirilmesi gerektiğini de unutmamak gerekir. Kampanya detayları ve daha fazla bilgi için Yapı Kredi'nin resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden detayları inceleyebilirsiniz.