O banka patır patır iade yapıyor! Anında 1.500 TL ödeme yatırılacak

Bankalar müşteri kitlelerini artırmak adına neredeyse her gün yeni bir kampanya haberi duyuruyorlar. Yeni bir kampanya haberi de O bankadan geldi. İşte detaylar…

O banka patır patır iade yapıyor! Anında 1.500 TL ödeme yatırılacak

Gelen zamlar sonrası nakit ihtiyacını karşılayamayan vatandaşa O Bankadan müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya duyurusu geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

ZİRAAT BANKASI’NDAN 10 GÜN İÇİNDE 1.500 TL PARA İADESİ!

Ziraat Bankası, mayıs ayına özel hazırladığı kampanyaları sona erdirmek üzereyken, süresi dolacak kampanyalara ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Bu nedenle bu kampanyalardan herhangi birine katılanlara 1.500 TL hediye edilecektir. Detaylar burada…

Türkiye'nin en büyük devlet bankalarından Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi mayıs ayında da üst üste kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine ek taksit ve indirimlerin yanı sıra TL hediye imkânı da sunmaktadır.

Son olarak Ziraat Bankası, mayıs ayı boyunca yapacağı indirimlerde 1.500 TL hediye edeceğini açıklayarak, kampanyaya katılım en son sona ereceği için kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle prolucky.com.tr üzerinden Bankkart kredi veya banka kartı özelliği ile yapılacak scooter alışverişlerinde anında %60 indirim uygulanacak ve hediye olarak 1.500 Bankkart Lirası hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım Bankkart Mobil, Bankkart.com.tr veya SMS yoluyla gerçekleştirilebilmektedir. SMS kampanyasına katılmak için Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonunuzdan LUCKY yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli.

Kampanyadan yararlanmak için kampanyaya katılım zorunludur. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. İndirimden yararlanmak için prolucky.com.tr sitesinde ürünü sepete ekledikten sonra ödeme sayfasındaki “İndirim Kodu” alanına “ZBLUCKY” indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. İndirim kodu girildikten sonra Bankkart ile ödeme yapılması durumunda indirim anında uygulanacak, sonrasında indirim yapılmayacaktır.

Kampanyadan kazanılan Bankkart liraları 2 Haziran 2024 tarihinde Bankkart'ınıza yüklenecektir.

Bankkart Lirası 2 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak kullanılmayan Bankkart Lirası 3 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.