Nakit paraya sıkışan en yakın Ziraat Bankası şubesine koşacak! Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'nda müşterilerine özel kampanya duyuruları yapıldı. Nakit paraya sıkışık olanlara özel tüm detaylar haberimizde.

Nakit paraya sıkışan en yakın Ziraat Bankası şubesine koşacak! Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver

Ziraat Bankası acil nakit ihtiyacı olanların imdadına yetişti. Bu kampanya sayesinde insan rahat nefes alırken ödeme şartları ve kampanya bilgileri resmi internet sayfası üzerinde yayınlandı. Finansal konularda sorunları olanlar için acil durumlarda kolaylık sağlanarak planlama yapıldı.

Ziraat bankası acil kredi

KREDİ LİMİTİ, ŞARTLAR VE UYGULAMA

Ziraat Bankası'nın müşterileri faydalanırken bu destek üzerinden Kasım ayıyla beraber yararlanabilirsiniz. Düşük faiz oranına ulaşılırken ödeme imkanlarıyla beraber 12.222 TL'den kredi çekilebilir. Ekonomik anlamda sorunların en aza indirilmesi amaçlanırken krediye uygun olup olmadığı ise incelemeye tabi tutuluyor.

Ziraat Mobil uygulaması kullanılarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankalar tarafından başvuru değerlendirilirken nakit avans ihtiyaçları karşılanıyor. 36 ay vadeli kredi için uzun vadeli ödeme planıyla maddi yükler azaltılırken aylık 777,23 TL toplamda ise 27.969.39 TL ödeme yapılmasıyla acil ihtiyaçlar çözüme ulaştırıyor.