Nakit ihtiyaçlarına ilaç gibi çözüm! O banka emeklilere 50 bin TL ihtiyaç kredisi verecek

Nakit sıkıntısı çekenlere müjde! 50 bin TL kredi ödemesi yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Nakit ihtiyaçlarına ilaç gibi çözüm! O banka emeklilere 50 bin TL ihtiyaç kredisi verecek

Bankaların kredi kampanyaları yakından takip ediliyor! Bu fırsatı kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

NAKİT SIKINTISI OLANLARA MÜJDE

En çok tercih edilen kamu bankalarından Halkbank emekli müşterilerinin yüzünü güldürecek haberi verdi. Banka Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasını başlattı. Banka emekli müşterilerine borçlarını ve nakit sıkıntılarını giderebilmesi için 100 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi desteği veriyor. Emekli vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri banka tarafından uygun faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla hesaplanıyor. 

halkbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası

Aylık eşit taksit ödemesi, artan taksit ödemesi, azalan taksit ödemesi, üç ayda bir eşit taksit ödemesi gibi fırsatlar müşterilere sunuluyor. Halkbank emekli müşterilerine 50 bin TL ile 100 bin TL aralığında kredi desteği veriyor. 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay, 50 bin TL ile 100 bin TL aralığında 24 ay vade seçeneği sunuluyor. 50 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 3.89 faiz oranı ve aylık 3.043.88 TL taksit ödemesi yapılıyor. 50 bin TL kredinin geri ödeme tutarı 109 bin 578 TL oluyor. 100 bin TL'den fazla kredi tercihlerinde 12 ay vade sunuluyor. Faiz oranları ise çekilmek istenen kredi tutarına göre değişkenlik gösteriyor. Bankanın kredi kampanyasına başvurular şube üstünden, internet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulamasından yapılabiliyor.