Nakde sıkışan emeklinin imdadına PTT koştu! Süper faiz oranıyla ihtiyaç kredisi hazır

Emeklilere özel yeni bir kampanyanın startını veren PTT, 100 bin TL'ye kadar düşük faize sahip kredi sağlayacağını duyurdu.

Nakde sıkışan emeklinin imdadına PTT koştu! Süper faiz oranıyla ihtiyaç kredisi hazır

Asgari 10 bin TL emekli maaşıyla geçinmeye çalışan milyonlarca emekli kredi ararken, PTT emeklilere yeni kredi seçeneği sundu.

Geçim sıkıntısı çeken emekliler bu durumu sürekli dile getirirken, devletten ek zam bekleyip beklentilerini karşılayamayan emekliler ise düşük faizli krediye alternatif aramaya başladı.

PTT, emekliler için özel düşük faize sahip kredi kampanyası duyurdu. Peki emekliler ne kadar kredi alabilecek? Emeklilere faiz oranı ne kadar? 100.000 TL krediye ne kadar faiz ödenecek? İşte tüm bu soruların yanıtları..

Nakde sıkışan emeklinin imdadına PTT koştu

PTT ve Aktif Bank işbirliği, emeklilere düşük faizli kredi seçeneği sunacak. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler başvuru yaptıktan hemen sonra 100.000 TL tutarında kredi alabiliyor.

YÜZDE 3,19 FAİZ ORANI

Acil nakde ihtiyacı olan emekliler 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli, faiz oranları %3,19'dan başlayan kredi kullanabiliyor. Ayrıca 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen emeklilerin PTT aracılığıyla maaş alması ve en az 80 yaşında olması gerekiyor. Bu şartları taşımayan emekliler bu krediden yararlanamayacaktır.