Muhteşem Kredi Fırsatı: Faizsiz ve %0.99 Faizli Kredi Kampanyası!

Garanti Bankası'ndan kredi kampanyası gelirken düşük faizli kredi finansal anlamda destek sağlandı. Kimlerin krediden yararlanabileceği ve başvuru detayları haberimizde.

Muhteşem Kredi Fırsatı: Faizsiz ve %0.99 Faizli Kredi Kampanyası!

Garanti BBVA Mobil İle Hızlı Kredi Başvurusu

Garanti Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden işlemlerle tamamlanır. İnternet kanalları üzerinden şubelerde yapılan müşteri olma işlemleri kampanya kapsamında geçerli değildir. Başvuru için şartların neler olduğu merak konusu oldu.

2023/06/14/para12.jpg

Garanti Bankası Mobil uygulaması aracılığıyla internet kanallarından kredi başvurusu yapabilirsiniz. 10 bin TL'ye kadar ve 12 ay vadeli seçeneklerle finansman ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kredi başvurularınız banka tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilir ve onaylanır. Garanti Bankası şubeleri veya internet kanalları aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Minimum kredi miktarı 1.000 TL olarak belirlenmiş olup, maksimum kredi tutarı 10 bin TL ve vade süresi en fazla 12 aydır.

Taksitli Nakit Avans Fırsatı!

14 Eylül ve 30 Eylül 2023 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyadan yararlanmak için müşteri olma süreci Garanti Bankası Mobil üzerinden tamamlanır. Bireysel kredi kartı başvurusundan sonra 1 gün içerisinde başvuru yapılır. Taksitli nakit avans yalnızca Garanti Bankası Mobil, internet şubesi ve Bonus flaş üzerinden kullanılır.

Başvuru yapacak olanlar düşük faizli kredi fırsatından faydalanabilirler. Krediye başvuruda bulunanlar 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı kredi için gerekli ek belge veya bilgileri temin edebilirler.