Milyonlarca emekliye gece yarısı ödeme müjdesi! Cumhurbaşkanı onay mührünü bastı

Milyonlarca emekliye önemli bir duyuru yapıldı. Ödemeler SSK ile Bağ-Kur ayrımı yapılmadan emeklinin IBAN numarasına yapılıyor.

Milyonlarca emekliye gece yarısı ödeme müjdesi! Cumhurbaşkanı onay mührünü bastı

Milyonlarca emekli haziran ayı emeklilik ödeme takvimini yakından takip ediyor. SGK, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödeme tarihlerini açıkladı. Kurban Bayramı öncesinde yapılması planlanan ödemeler hesaba geçmedi ancak yeni bir tarih duyuruldu. Ödemeler ayrım yapılmaksızın SSK ile BAĞ-KUR'luların IBAN numarasına aktarılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son dakika haberini yayınladı. Milyonlarca emekli, emeklilik atama numaralarının sonuna karşılık gelen bir maaş bordrosu tarihini takip ediyor. Kurban Bayramı'nın ardından emeklilere maaş ödemeleri yapılmaya başlandı. SSK ile BAĞ-KUR emeklileri maaşlarını farklı günlerde alıyor. Emeklilik ödeme tarihiniz değişti mi? Haziran ayı emekli maaşı ne zaman ödenecek? SGK BAĞ-KUR'un ayrımsız emeklilik ödeme planı açıklandı..

SSK Maaş Günleri

Milyonlarca emekliye gece yarısı ödeme müjdesi

SSK'lı emeklilerin emekli maaşı ödemeleri, emekli maaşı tahsis numarasının son rakamına göre hesaplanıyor. Sosyal Sigortalar Kurumu'na göre SSK emekli tahsis numarasının bitiminden sonra maaş ödeme gün sayısı şu şekilde:

Tahsis numarası son rakamı 9 ise 18 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 7 ise 19 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 5 ise 20 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 3 ise 21 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 1 ise 22 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 4 ise 23 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 2 ise 24 Haziran

Tahsis numarası son rakamı 0 ise 25 Haziran

Bağ-kur Maaş Günleri

Tahsis numarası son rakamları 9, 7 ve 5 ise 25 Haziran

Tahsis numarası son rakamları 3 ve 1 ise 26 Haziran

Tahsis numarası son rakamları 8, 6 ve 4 ise 27 Haziran

Tahsis numarası son rakamları 2 ve 0 ise 28 Haziran

E-Devlet Emeklilik İşlemleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin maaş sorgulamalarını kolaylaştırmak adına e-devlet üzerinden bir dizi işlem gerçekleştirdi. Emeklilik ödeme tarihinizi, temel emekli maaşınızı, emeklilik tarihinizi vb. artık e-devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile e-devlete giriş yaparak işlem gerçekleştirebilirsiniz.