Maaşını Ziraat ATM'lerinden çekenler dikkat! Artık 65 TL ödeyecekler

Türk Telekom, maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilere özel tarife hazırladı.. İşte detayları

Maaşını Ziraat ATM'lerinden çekenler dikkat! Artık 65 TL ödeyecekler

ZİRAAT BANKASI VE TÜRK TELEKOM'DAN İŞ BİRLİĞİ… EMEKLİLER BU HABERE SEVİNECEK…

Türk Telekom, maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekli müşterileri için bir tarife paketi oluşturdu. Bu yeni tarife ile emekliler uygun fiyatlara konuşabilecek. İşte detayları...

türk telekom

Türk Telekom emekliler için oluşturduğu bu tarife ile bir çok emekliyi sevindirdi. Türk Telekom tarafından yapılan açıklama Türk Telekom un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre Türk Telekom’dan Ziraat Bankası emekli maaş müşterilerine özel uygun fiyatlı bir tarife paketi oluşturdu. Türk Telekom, tarife bilgisine ilişkin yaptığı açıklamasında tarifede aşım ücreti olmadığını ve tarifeye kolayca emeklilerin geçiş yapabileceğini duyurdu.

AYLIK SADECE 65 TL ÜCRETİ

Kampanya emeklilere özel hazırlandı ve emekliler bu tarifeye geçtiklerinde sadece 65 TL aylık ödeme yapacaklar. Emekliler taahhütlü bu kampanyayı kabul etmeleri halinde 12 ay boyunca sabit fiyatlara tarifeden yararlanmış olacaklar. Bu tarifenin taahhütsüz fiyatı ise tam iki katı olduğu bildirildi. Türk Telekom ayrıca konu ile ilgili olarak “Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için tarifeye geçtikten sonra Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir.

12 fatura dönemi boyunca faturalıda kalma sözü vererek indirimli fiyattan yararlanmak için Ziraat Bankası'ndan Emekli maaşı alan abonelerin; ZIRAAT yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazarak 5555'e gönderip gelen SMS'e ZIRAAT ONAY yazıp göndermesi gerekmektedir”

Kampanyanın yeni gelen müşteriler için geçerli olacağı ifade edilirken, taahhüt verilmesi halinde kampanyadan 65 TL'ye yararlanılabileceği açıklandı. Ayrıntılı bilgi için Türk Telekom'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz’ dedi..