Maaşını QNB Finansbank'a taşıyan yaşadı! Emeklilere dudak uçuklatan yeni promosyon

QNB Finansbank emekliler için yeni bir promosyon kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada emeklilerin maaşlarını QNB Finans Bankası'na aktarmaları halinde ödemelerinin artacağı bildirildi.

Maaşını QNB Finansbank'a taşıyan yaşadı! Emeklilere dudak uçuklatan yeni promosyon

Maaşlarını QNB Finansbank'a aktarmaları halinde ek ödeme alabileceklerini açıklayan emekliler için bu gelişme oldukça sevindirici. Bu, emeklilere maaşlarını eve götürerek ek gelir elde etme fırsatı veriyor.

QNB Finansbank, toplamda emeklilik pronosyonunu 16.200 TL'ye kadar veriyor. Buna CardFinans Emekli kredi kartına 15.000 TL'ye kadar nakit desteği ve yıllık 1.200 TL indirim dahildir.

Ayrıca diğer yurt içi bankaların ATM'lerinden ayda iki kez ücretsiz olarak para çekebilir, yatırabilir ve bakiyenizi kontrol edebilirsiniz. (günlük para çekme/para yatırma limitleri dahilindedir)

Bireysel İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan EFT ve TL transfer işlemlerinde (09.00-16.00, hafta sonları ve tatil günleri hariç) işlem ücreti muafiyeti vardır.

Maaşını QNB Finansbank'a taşıyan yaşadı!

QNB Finansbank şubelerindeki işlemlerde sıra önceliği bulunuyor.

Emekli Bankası müşterilerine özel QNB Finansbank'ın Emekli Bankacılığı Hattı'ndan (0850 222 11 00) yararlanma fırsatı.

CardFinans Emekli kredi kartınız varsa. İlk yıl için yıllık ücret yoktur. Bu yılın sonunda CardFinans Emekli kredi kartınıza en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatının bağlı olması ve düzenli ödeme yapılması ve bu siparişlerin düzenli olarak ödenmesi durumunda Üyelik verilecektir. Bu kredi kartından artık ücret alınmayacak.

Emeklilerin bu promosyondan yararlanmak için banka şubelerine başvurarak daha detaylı bilgi alabilecekleri belirtiliyor. Kampanyanın detaylarına ve koşullarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.