Kriptoda parası olanlar hazırda beklesin! O coin yüzde 70 birden uçacak

Toncoin (TON) fiyatının son birkaç aydaki gücü, uzun vadede bir formasyondan kopuşa işaret ediyor. Bu kırılma kısa vadede önemli bir yükseliş sinyali verebilir.

Kriptoda parası olanlar hazırda beklesin! O coin yüzde 70 birden uçacak

Mart 2024'ten itibaren Telegram, toplamdaki reklam gelirlerini TON blockchain üzerinden kullanıcılarla paylaşacağını açıklayarak önemli bir adım atmıştı.

Toncoin fiyatı 13 Haziran 2022'den bu yana simetrik bir üçgende işlem görüyor. Formasyon destek ve direnç hatları birçok kez test edilmiş ve etkinlikleri doğrulanmıştır. 18-24 Eylül 2023 haftasında TON fiyatı üçgen direnç çizgisi tarafından reddedilirken o süreçten beri düşüş eğiliminde olduğu görüldü.

Ancak Toncoin fiyatı önceki rallide 0,5-0,618 Fibonacci destek bölgesi üzerinde kalmayı sürdürüyor ve şu anda da üçgenin üzerinde seyrediyor. Bu alan genellikle bir düzeltmenin sonu olarak görülüyor, dolayısıyla buradan bir geri çekilme yükseliş trendinin devamına işaret edebilir.

Kriptoda parası olanlar hazırda beklesin! O coin yüzde 70 birden uçacak

Haftalık RSI yükseliş trendinin ardından 50 seviyesinden toparlandı ve bir kırılma olasılığını doğruladı. TON fiyatı bu haftanın başarılı bir şekilde üçgenin üzerine çıkarsa 4,5 dolara çıkabilir. Bu hedef, kırılma noktalarının üçgen yüksekliklerinin birleştirilmesiyle hesaplanıyor ve mevcut fiyattan %68,75'lik bir yükseliş trendine işaret ediyor.

Toncoin fiyatı 2,4 dolar tutarındaki yatay direnç bölgesini kırdı ve dün bu seviyeyi destek şeklinde doğruladı. Bu, kısa vadeli duyarlılığın hisse senetleri yükseldiğinde satmaktan ziyade düştüğünde satın almaya doğru kaydığını gösteriyor.

4 saatlik RSI aşırı alım bölge haline girdi ve yükseliş eğilimi gösteriyor; bu durum boğaların piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor. Bu nedenle önümüzdeki birkaç gün içinde TON fiyatının 28 Şubat'ta kaydedilen en yüksek seviye olan 2,95 dolara çıkabileceği tahmin ediliyor. En olası tahmin, TON fiyatının ise yakın süreçte gelecekte artmaya devam edeceği yönünde. Bir sonraki hedef 2,95 dolar ve yükseliş potansiyeli 4,5 dolara kadar çıkıyor.

Fiyatın 4 saat içinde düşüp 2,4 dolar bölgesinde alt kısma düşmesi durumunda yükseliş görüşümüz geçersiz olabilir.