Kripto yatırımcıları sevinçten çıldıracak! Rakamı duyan akın akın satın alıyor

Kripto milyarderlerinden Michael Novogratz, Bitcoin'in yıl sonuna kadar kaç dolar değerinde olacağına dair tahminini açıkladı.

Kripto yatırımcıları sevinçten çıldıracak! Rakamı duyan akın akın satın alıyor

Kripto para kralı Michael Novogratz, geçtiğimiz gün Bitcoin'in 2024 yılı sonuna kadar ne kadar değerli olacağına dair tahminini açıkladı.

BITCOIN YIL SONUNDA 100 BİN DOLARI GEÇEBİLİR

Galaxy Digital şirketinin CEO'su Michael Novogratz, geçtiğimiz gün Bloomberg TV'ye verdiği röportajda, siyasi engeller kaldırıldığı sürece Bitcoin'in bu yıl sonuna kadar 100.000 doları geçebileceğini öne sürdü. Kripto milyarderinin açıkladığı rakamlar BTC'nin mevcut seviyelerinden yüzde 40 daha yükseklerde.

Kripto para meraklısı milyarder Salı günü yaptığı konuşmasında "Önümüzdeki hafta içinde 73.000 dolara ulaşırsak, yılı yaklaşık 100.000 dolarda bitirebiliriz" dedi.

Kripto yatırımcıları sevinçten çıldıracak! Rakamı duyan akın akın satın alıyor

ABD BAŞKANININ KİMİN OLACAĞI ÖNEMİ AZALIYOR

Ayrıca, ABD'nin başkanının kim olacağı sorusu giderek daha az önem kazanıyor.

Michael Novogratz, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sektöre daha uygun göründüğünü ancak kripto para yanlısı tavrın giderek arttığı göz önüne alındığında, uzun vadede hangi ismin başkan olacağının pek de önemli olmadığını söyledi. Novogratz, son haftalarda düzenleyici eylemlerin ve Fed'in faiz oranlarını düşürmeye başlamasının Bitcoin'de yeni bir yükselişi tetikleyebileceğini söyledi. Geçen ay ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Spot Ethereum borsa yatırım fonunu (ETF) onaylayarak piyasayı şaşırttı.

Bir gün önce Bitcoin, borsada işlem gören fonlara (ETF'ler) yapılan yoğun girişlerden yararlanarak 70.000 dolarlık temel seviyenin üzerine çıktı. ABD ekonomisine ilişkin göstergeler zayıflığa işaret ederken, Fed'in faiz indirimine yönelik artan beklentiler de kripto piyasasını destekliyor.