Kripto para yatırımcıları şahlanacak! Büyük yükseliş için son 2 ay: Kaybettiklerini kazanacaklar!

Piyasa incelemesi hakkında değerlendirmelerini aktaran ekonomist Tuna Kaya, bu yatırım aracına dikkat çekerek yatırımcılara tarih verdi.

Kripto para yatırımcıları şahlanacak! Büyük yükseliş için son 2 ay: Kaybettiklerini kazanacaklar!

Yatırımcılar tasarruflarını değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yönelmektedir. Yakın zamanda geleceğin para birimi şeklinde lanse edilen Bitcoin %10 düşüşle 58.000 dolara geriledi. Ancak son gelişmelerle birlikte Bitcoin 63.000 dolardan 68.000 dolara keskin bir yükseliş gördü. Kripto para yatırımcıları yükseliş trendini beklerken ekonomist Tuna Kaya şimdiden rekor tarihini açıkladı.

BITCOIN HAKKINDA SON DURUM!

Başlangıçta 1 dolar alrında işlemde olan Bitcoin, 73 bin dolara ulaştığında rekor kırdı. Geleceğin yatırım aracı şeklinde kabul edilen Bitcoin, son dönemde yaşadığı dalgalanma nedeniyle yatırımcıları endişelendiriyor. 71.000 dolara ulaşan Bitcoin ani bir düşüşle 58.000 dolara kadar geriledi. Şu anda Bitcoin 68.000 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin yarılanma aşamasına girerken üretim oranlarının düşmesi nedeniyle fiyatının artması bekleniyor. Bu dönemde birçok uzman Bitcoin'in kısa sürede rekorlar kıracağını öngördü. Ancak son olaylar Bitcoin’e olan güveni sarstı.

Kripto para yatırımcıları şahlanacak

"100 BİN DOLARA ÇIKABİLİR"

Ekonomist Tuna Kaya, Bitcoin'in gelişimini değerlendirdi ve analizlerini paylaştı. Kaya, "64.000.500 aralığı Bitcoin için çok önemli bir seviye. Önümüzdeki dönemde 72.000 dolar seviyesini test etmesi muhtemel. Eylül ayında 83 bin doları görebilirdik, hatta 100 bin dolardan bahsedebiliriz" diye konuştu.

Not: Haberlerde yer alan yorumlar yatırım kapsamında değildir. Haberlerimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemektedir.