Kredi Ertelemede Gözler Bireysel ve Temel İhtiyaç Kredisinde

Kredi taksitlerinin ödemesinin esnaflar için ertelenmesinin ardından gözler bireysel ve temel ihtiyaç kredilerinin ertelenmesine çevrildi.

Kredi Ertelemede Gözler Bireysel ve Temel İhtiyaç Kredisinde

Bireysel ihtiyaç kredisi ve temel ihtiyaç kredisine erteleme talebi.

Önceki gün esnaflara gelen kredi erteleme açıklamasının ardından vatandaşlar, bireysel kredilerin ve temel ihtiyaç kredilerinin ertelenmesini talep ediyor. Kredi borcu olan, temel ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar bu kredilerinin de enaz 6 ay uzatılmasını talep ediyor.

PANDEMİDE 2. DALGA VE GIDA ZAMLARI SONRASI GEÇİM ZORLUĞU

Koronavirüs pandemisinde ikinci dalganın ağır gelmesi, bunun yanı sıra gıda fiyatlarının oldukça artması nedeniyle vatandaşlar geçimde zor günler yaşıyor. Bunların yanı sıra kış aylarının gelmesi, soğuk havanın ülke genelinde görülmesi , ısınma masraflarını da arttırdı.  Maaşı evin giderlerine zar zor yeten , hatta yetmeyen vatandaşlar, pandeminin ilk zamanlarında çektikleri kredileri ödemede güçlük çekiyor.

ESNAFA MÜJDE GELDİ

Esnafların kredi borçlarının ertelemesi açıklaması dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Esnaf ve sanatkarlara kullanıdılan Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun" dedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN TALEP

Esnafların kredi borçlarının ertelenmesi sonrası kamubulteni.com'a mesaj yollayan, yorum yazan vatandaşlar, bireysel ihtiyaç kredileri ile temel ihtiyaç kredisi taksitlerinin de ertelenmesini talep ediyor. 

Sizce kredi borçları 6 ay ertelenmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.

Anket için TIKLA TAKİP ET