iPhone 13 büyük indirimle geliyor! ŞOK 27 Temmuz aktüel ürünler kataloğu!

Şok Market'te hafta sonu indirim fırtınası! Teknoloji, ev aletleri ve mutfak ürünleri çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

iPhone 13 büyük indirimle geliyor! ŞOK 27 Temmuz aktüel ürünler kataloğu!

27 Temmuz tarihli Şok Market kataloğunda, cep telefonlarından televizyonlara, buzdolaplarından küçük ev aletlerine kadar birçok üründe indirim var. Evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar!

ŞOK Market'in bu hafta sonu kataloğu, teknoloji tutkunlarını heyecanlandıracak! TCL'nin 55" ve 50" 4K Ultra HD Google TV modelleri, dahili özellikleriyle ev sinema deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. iPhone 13'ün 128 GB modeli ise şık tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor.

Mutfaktan banyoya, her köşeyi tertemiz yapmak istiyorsan ŞOK Market'in ev aletleri kampanyasını kaçırma! Dijitsu derin dondurucu ile yiyeceklerini uzun süre taze tutabilir, NDPH çamaşır makinesi ile kıyafetlerini pratik bir şekilde kurutabilir, Wiami airfryer ile sağlıklı atıştırmalıklar yapabilir, Karcher buharlı temizleyici ile evini hijyenik bir hale getirebilir, Dyson süpürge ile derinlemesine temizlik yapabilir ve Samsung klima ile serin yaz günleri geçirebilirsin.

Mutfaklarını yenilemek isteyenler için Alpina cam ankastre set harika bir seçenek. Fenoti Smart TV ile evde sinema keyfi yaşayabilir, Sinbo elektrikli süpürge ile evinizi kolayca temizleyebilirsiniz. Çocuklar için Blok kaktüs, büyük teker araba ve mini araçlar seti eğlenceli seçenekler. Kitap severler için de birbirinden farklı kitaplar bulunuyor. Üstelik Kellogs, Ülker, Haribo ve daha birçok markanın ürünleri indirimde!

aktüel ürünler

aktüel ürünler

aktüel ürünler