Uçak biletinde 1000 TL indirim fırsatı! Son tarih açıklandı!

Uçak bileti alacaksanız dikkat! Bu fırsatı kesinlikle kaçırmayın! Detaylar haberimizde.

Uçak biletinde 1000 TL indirim fırsatı! Son tarih açıklandı!

Uçak biletlerinde indirim başladı. Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken indirim haberleri gelemeye devam ediyor. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

UÇAK BİLETLERİNDE İNDİRİM

Temmuz'un sonlarına yaklaşırken yaz ayını fırsat bilip seyahat etmek isteyenler uçak bileti avantajlarını araştırmaya başladı. Bankalar, uçak bilet fırsatları için belirli tarihlerde bilgilendirmeler yapıyor. 1-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyada bin liralık bir indirim sunuluyor. İş Bankası bu kampanya hakkında resmî web sitesi aracılığıyla bir duyuruda bulundu. 1-31 Temmuz arasında geçerli olacak kampanya kapsamında İşCep'ten İş Bankası müşterisi olup kredi kartıyla hava yolları kategorisinde faaliyet gösteren iş yerlerinden 31 Ağustos'a kadar yapılacak bin lira ve üstü uçak bileti alımında bin lira indirim kazanacak. 

Uçak Biletlerinde İndirim

Promosyona İşCep^te bulunan müşteri olmak istiyorum uygulaması aracılığıyla İş Bankası müşterilerine sınırlıyken, İş Bankası tarafınca yapılan duyuruda İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik kredi kartları da promosyona dahil olacak. Kampanyanın ayrıntıları İş Bankası'nın resmî web sitesinde bulunmaktadır. Bu kampanyanın yanı sıra İş Bankası müşterileri ve güncel müşteriler sunulacak kampanyalı ürünleri ve Maxi puanları merak etmekte. Bu konularda detaylı bilgi edinmek adına İş Bankası resmî web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.