Kıyıda köşede 18 bin TL'si olan arsa tapusunu kapar! Büyükşehirde bedava fiyatına arsa satışı

Milli Emlak'ın yeni emlak ilanı birçok kişinin ilgisini çekti. Başkentteki bu mülk 18.000 TL'ye satışta. Arsanın detayları da ortaya çıktı.

Kıyıda köşede 18 bin TL'si olan arsa tapusunu kapar! Büyükşehirde bedava fiyatına arsa satışı

Yatırımcıların gözdesi olan arsa son dönemde oldukça ilgi görüyor. Sermaye yatırımı olarak veya ev yapmak isteyenler için arsa satın almak önemli fiyat avantajları sunuyor. Milli Emlak'ın uygun fiyatlarla satışa sunduğu mülkler yurt çapında ilgi görmeye devam ediyor.

Milli yeni ilanına göre Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir mülk satışa çıkarılacak. İhaleye göre satılık arsanın tahmini bedeli 18.000 TL. Alanı 155,00 metrekare olarak belirlenen bu mülkü pek çok yatırımcı heyecanla bekliyordu. 

Yatırımcıların gözdesi olan arsa son dönemde oldukça ilgi görüyor. Sermaye yatırımı olarak veya ev yapmak isteyenler için arsa satın almak önemli fiyat avantajları sunuyor. Milli Emlak'ın uygun fiyatlarla satışa sunduğu mülkler yurt çapında ilgi görmeye d

Ankara'da emlak ilanı 26 Haziran saat 13.50'de açıklanacak. Teklif yapılması halinde mülkün fiyatı daha yüksek bir değere çıkabilir. Arsa satışına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir;

Milli Emlak'ın yayınladığı bu gayrimenkule başvuru yapmak için belirtilen arsaya 5 bin 400 TL depozito yatırmanız gerekiyor. Bu ülke hakkında daha fazla bilgi edinmek için de Milli Emlak'ın resmi web sitesinde arama yapın.