Kira öder gibi ev sahibi olmak basit! TOKİ o illerde 10 bin TL'den ucuz taksitle ev sahibi yapacak

TOKİ aylık 9.110 TL tutarında taksitle konut kampanyasını başlattı. Ev sahibi olmak isteyen herkes artık 2+1 ve 3+1 dairelere başvurabiliyor.

Kira öder gibi ev sahibi olmak basit! TOKİ o illerde 10 bin TL'den ucuz taksitle ev sahibi yapacak

TOKİ ucuz konut kampanyalarına bir yenisini daha eklerken TOKİ çok cazip fiyatlarla ev satıyor ve kira ödemeye benzer şekilde 2+1 ve 3+1 daireleri taksitle sunuyor. TOKİ'nin sabit ücreti 1457 bin TL, aylık taksit tutarı ise 9 bin 110 TL olarak belirlendi. TOKİ'nin uygun fiyatlı konut kampanyasından yararlanmak isteyenler için koşullar belirlendi. Peki, TOKİ ucuz konut projeleri hangi ilde bulunuyor? İşte detaylar..

 Türkiye'nin birçok ilinde toplu konut otoriteleri tarafından yeni konut projelerinin yapımı devam ediyor. TOKİ'nin konut projesiyle ev sahibi olmak kolaylaştırılırken, vatandaşlara aylık kira ödemeye benzer şekilde taksitle ev satın alma imkanı sunuluyor.

TOKİ'NİN KONUT PROJESİ OLAN İLLER LİSTESİ

TOKİ o illerde 10 bin TL'den ucuz taksitle ev sahibi yapacak

Ev sahibi olmak isteyenlere yönelik büyük bir fırsat olan TOKİ evleri birçok eyalette halen varlığını sürdürüyor. Toplu Konut İdaresi'nin açıkladığı konut proje durumları şöyle:

Kırıkkale Merkez kura çekimli satış:

SON BAŞVURU 7 TEMMUZ 2024

Konut satışında ödeme bilgileri

9.110 , 12.241, 11.364 , 14.889 TL taksitle 120 ay vadede 2+1, 3+1 konut

Erzincan'da 9 adet konut projesi

SON BAŞVURU TARİHİ 5 TEMMUZ 2024

Karaman'da 218 adet konut projesi

SON BAŞVURU 12 TEMMUZ 2024

TOKİ KONUT BAŞVURUSU

TOKİ'den ev almak isteyen kişinin öncelikle şartları sağlaması gerekiyor. Başvuru şartlarının arasında başvuru sahibinin veya birinci derece ailesinin konut projesinin gerçekleştirileceği ülkede ikamet etmesi ve daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması yer alıyor.

TOKİ konut projesi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin öncelikle katılım bedelini Devlet Bankası'na ödemeleri gerekiyor. Ziraat Bankası ile Halkbank, 2000 TL katılım ücretini ödedikten sonra başvurunuzu işleme koyacaktır. Başvurunuzu tamamladıktan sonra e-Devlet üzerinden TOKİ konut projesinin detaylarını inceleyebilir ve çekiliş tarihini kontrol edebilirsiniz.