İslam Memiş'ten bomba uyarı! Altın almak isteyene 'onu almayın' dedi ortalık karıştı!

İslam Memiş, kırmızı alarm verdi. Sakın bunu almayın! İşte detaylar...

İslam Memiş'ten bomba uyarı! Altın almak isteyene 'onu almayın' dedi ortalık karıştı!

Altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar sonrasında, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Gram altın, ABD'den gelen haber akışıyla yaşanan düşüşe rağmen toparlanma sürecine girdi. Ons altın ise kısmi bir yükseliş kaydederek 2032 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Memiş'in değerlendirmelerine göre, ons altında 2058 dolar direncini hedefleyen bir yükseliş gözlenebilir. Özellikle 2018-2058 dolar aralığının önemine vurgu yapan uzman, bu bant aralığının altın piyasasındaki önemli bir belirleyici olduğunu belirtti. Şu anda ons altının 2038 dolar seviyesini aşmış olması, yatırımcılara olumlu bir tablo çiziyor.

islam memiş

Gram altın fiyatı ise resmi kur tarafında 2000 TL seviyesi üzerinde testler yaparken, serbest piyasalarda 2068-2076 lira aralığında işlem görüyor. Memiş, 2070 lira direncinin önemine vurgu yaparak, bu seviyenin geçilmesi durumunda 2090 lira seviyesini hedefleyen bir yükselişin yaşanabileceğini dile getirdi.

Altın piyasasındaki bu gelişmeler, yatırımcılar için önemli fırsatlar ve riskleri içinde barındırıyor. İslam Memiş'in uyarıları, altın yatırımı yapmayı düşünenleri dikkatli olmaya çağırıyor. Yatırımcılar, piyasadaki hareketliliği yakından takip ederek, uzman görüşlerini dikkate alabilir ve stratejilerini buna göre belirleyebilirler.

NOT: BU HABER BİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.