İslam Memiş son fırsat alarmı verdi! Altını olmayanı kuyumcuya koşturacak rakam!

2023'ün son çeyreğinde alevlenen altın fiyatları, 2024'ün ilk ayının sonlarına doğru kademeli olarak yükselişini sürdürdü. Rekor fiyata sahip olan altın, Şubat ayında kırmızıya dönse de fiyatı pek düşmedi. Altın fiyatlarına ilişkin eleştirel değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, yatırımcılara 'son çağrı' uyarısında bulunurken altının fiyatı ne zaman artacağı, altın fiyatlarında son durumun da ne olduğu merak ediliyor.

İslam Memiş son fırsat alarmı verdi! Altını olmayanı kuyumcuya koşturacak rakam!

Orta Doğu'da artan gerilimin ardından yatırımcılar güvenli liman olarak gördükleri altına yöneldi. Altına olan talebin artması, ons altının fiyatını rekor seviyelere taşıdı. Peki altının fiyatı ne kadar? Altın fiyatlarında son durum nedir? Bir gram altın ve çeyrek altının fiyatı ne kadar olacak? Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan İslam Memiş, her yatırımcıyı uyardı.

“ALTIN ​​ÇAĞ BAŞLIYOR”

Altın ve gümüş piyasası uzmanı İslam Memiş, altının 2024 yılında “altın çağını” yaşayacağını belirterek, “Piyasa için çok önemli bir hafta. Yeni yıla özel yeni fiyatlar başladı. Bu artışların devam etmesini bekliyoruz. önümüzdeki aylarda özellikle şubat ayında 2090 lira. Hedef artışıyla karşı karşıyayız. Bir sonraki aşamada 2150 TL seviyesi olacak” dedi.

İslam Memiş son fırsat alarmı verdi

ALTININ FİYATI NE OLACAK?

Altın fiyatları ile ilgili açıklamalarını sürdüren Memiş, düğün sezonuna yani yaz aylarına vurgu yaparak, "2 bin 500 ila 2 bin 700 TL seviyesinde bir seviye bekliyoruz. Bir gram altın yılı 3 bin TL'den tamamlayacak. Bu kademeli artışlara baktığımızda önümüzdeki aylarda bu fiyatların ucuz kalacağını göreceğiz." şeklinde konuştu.

"Buralara bir satın alma fırsatı olarak bakmalısınız." diye konuşan İslam Memiş, "2023 yılında gram altın yüzde 80 kârla yatırımcılar için en karlı yatırım aracı oldu. 2024 yılında da beklentiler bu yönde ilerleyecek." dedi.