İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! O saatler arasında bu işlem yapılamayacak!

İş Bankası kullanıyorsanız bu haberi mutlaka okuyun! O vakitlerde FAST işlemleri gerçekleşmeyecek! Detaylar haberimizde.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! O saatler arasında bu işlem yapılamayacak!

İş Bankası'ndan yapılan yeni duyuruda, mobil bankacılık kullanan kişilerin bu saatlerde FAST işlem yapamayacağı belirtildi. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI DUYURDU

İş Bankası'ndan yapılan yeni duyuruda, mobil bankacılık kullanan kişilerin bu saatlerde FAST işlem yapamayacağı belirtildi. Pandeminin hayatımıza girmesiyle beraber pek çok alanda işlemler çevrimiçi olarak gerçekleşmeye başladı ve bu işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin yeni yolları geliştirildi. Bankacılık sektöründe FAST işlemlerinin kullanıma sunulmasıyla birlikte artık tüm bankacılık işlemleri anlık olarak gerçekleştirilebilmektedir. FAST işlemler oldukça kullanışlıdır ve istediğiniz kişiye anında para göndermenize olanak sağlar. Bu, banka açmaya gerek kalmadan tüm işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilebileceği anlamına gelir. İş Bankası, 9.06.2024 Pazar gününden itibaren FAST (Anında Sürekli Fon Transferi) işlemlerini gerçekleştirmeyeceğini duyurdu. 

İş Bankası Duyurdu

Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sağladığı FAST sisteminde arıza olduğunu bildirdi. Açıklamada, 9 Haziran 2024 Pazar günü sabah 5 ile sabah 8 arasında hiçbir FAST işleminin gerçekleştirilmeyeceği belirtildi. Banka, kesintinin FAST sistemindeki bakım çalışmalarından kaynaklandığını söyledi. Açıklamada vatandaşların belirlenen süre içerisinde FAST işlemlerini gerçekleştiremeyeceği kaydedildi. Bu kesinti bazı ödemeleri askıya alabilir.