İş Bankası, Otomobil Alacaklara Anında Destek! Mobil Bankacılıkla 320 Bin TL Taşıt Kredisi Hemen Yanınızda!

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni ÖTV düzenlemeleri sonrasında araç firmaları yeni zamları duyurmaya başladı. Sıfır otomobillere gelen zamların ardından ikinci el araçlarda da fiyat artışları yaşanıyor. Vatandaşlar hayalini kurdukları araçları alabilmek için nakit arayışına girdi.

İş Bankası, Otomobil Alacaklara Anında Destek! Mobil Bankacılıkla 320 Bin TL Taşıt Kredisi Hemen Yanınızda!

İş Bankası, sunduğu taşıt kredisiyle birçok kişinin araç hayallerini gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Bu kampanyaya mobil bankacılık üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.

Özel bankalardan alınan konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerindeki yüksek faiz oranları, geri ödeme tutarlarını neredeyse 2 ila 3 kat artırıyor. Kamu bankalarına yönelen vatandaşlar, kabul edilmeyen başvurular nedeniyle beklemek zorunda kalıyor. Ancak İş Bankası'nın sunduğu yeni kampanya sayesinde düşük faizle ve yüksek tutarda kredi imkanı sunuluyor.

320 Bin TL Taşıt Kredisi Fırsatı

İş Bankası'nın yeni kampanyasında yüzde 2,99 faiz oranlarıyla 320 bin TL taşıt kredisi fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı kampanya mobil bankacılık veya İş Bankası şubeleri üzerinden başvuranlar için geçerlidir. Ancak belirli bir süreyle sınırlı olan bu teklif, gelecekte yapılacak düzenlemelerle daha yüksek ödeme koşullarına sahip olabilir.

para-2.webp

Vatandaşlar, düşük faizli kredi imkanı sayesinde yeni bir otomobile sahip olabiliyorlar. İkinci el araç fiyatlarının yükseldiği bu dönemde, başvurularını anında gerçekleştirme şansına sahipler.

Taşıt Kredisi Özellikleri

Hızlı ve kolay bir şekilde taşıt kredisi almak için şubelerden, İnternet şubesinden veya Telefon şubesinden başvuruda bulunabilirsiniz. Taşıt kredisi hesaplama aracı sayesinde ödeme planınızı dilediğiniz gibi oluşturabilir ve uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

2. El Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Bireysel taşıt kredilerinde, satın alınacak aracın kasko değerine göre ödeme planı aşağıdaki gibidir:

  • 400.000 TL'ye kadar olanlar için 48 ay,
  • 400.000,01 TL - 800.000 TL aralığında olanlar için 36 ay,
  • 800.000,01 TL - 1.200.000 TL aralığında olanlar için 24 ay,
  • 1.200.000,01 TL - 2.000.000 TL aralığında olanlar için 12 ay.

Unutmayın, İş Bankası'nın taşıt kredisi fırsatıyla hayalini kurduğunuz araca çok daha kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Başvurunuzu hemen yapın ve araç hayallerinizi gerçekleştirin!