ING'den Banka Borcu Olanlara Müjde: Mobilden 100 Bin TL'ye Kadar Borç İndirimi!

ING, duyurduğu yeni kredi ürünü ile ilgi görmeye başladı. Başvurular nasıl yapılır?

ING'den Banka Borcu Olanlara Müjde: Mobilden 100 Bin TL'ye Kadar Borç İndirimi!

Temmuz ayıyla birlikte, bankalar tarafından sunulan kredi kartı ve kredi ürünlerinin kullanım oranı neredeyse iki katına çıktı. Bu şekilde artan kullanım, insanların bankalara olan borçlarının da artmasına neden oldu. Vatandaşlar, çeşitli bankalar tarafından sunulan kampanyalardan yararlanabilmek için kredi kartlarını kullanırken ödeme konusunda zorluklar yaşamaya başladı.

Ödemelerin Gecikmesiyle Borçlar Artıyor

Vatandaşların ödemeleri aksatmaya başlaması, borç miktarının artmasına ve insanları endişelendirmeye başladı. Son dönemdeki faiz artışlarıyla birlikte, vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Bu nedenle birçok banka, borç kapatma ve borç transferi gibi ürünler sunmaya başladı.

Borçlarınızı Tek Kalemde Silin

ING Bank tarafından sunulan yeni kredi ürünü sayesinde, farklı bankalara olan borçlarınızı tek bir çatı altında toplamak ve kolay ödeme avantajından yararlanmak mümkün. Kredi kartı ve kredi borçları, tek bir bankaya bağlanarak kişilerin gelirlerine göre istedikleri gün ödeme yapmaları sağlanıyor.

Başvurularınızı Hemen Gerçekleştirin

Bu avantajdan faydalanmak isteyen kişiler, başvurularını yapmaya başladı. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, en kolay yöntem olan mobil bankacılığı indirmeye başladılar. Eğer müşteri değilseniz, yine mobil bankacılık üzerinden 10 dakikalık bir görüşme ile müşteri olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/borc-transferi-kredisi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya Koşulları Banka Tarafından Açıklandı

Kredi kampanyası, 3 ila 36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı, kredi tutarının binde beşi kadar alınır. Kampanyanın aylık faiz oranı %2,69 ile %6,99 arasında değişmektedir ve ödeme performansına göre belirlenir.

para-2-001.webp

Eğer ING müşterisiyseniz, ing.com.tr üzerinden "Hemen Başvur" seçeneği, ING İnternet Şubesi ve ING Mobil üzerinden kredinizi anında kullanabilirsiniz. Müşteri değilseniz, krediniz onaylandıktan sonra şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığıyla tamamlayarak kredinizi kullanabilirsiniz.

3 Ay Erteleme Kampanyasıyla Yararlanın

5.001 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlar için geçerli olan 3 ay erteleme kampanyası, 36 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır. 36 aylık seçenekte, 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar faydalanabilirsiniz.