İkinci el parasına sıfır Peugeot alabilirsiniz! Fiyatları yarıya çektiler

Otomobil almak isteyenlere müjde! O araba firmasından araç almak isteyenlerin yüzünü güldürecek indirim haberi geldi. İşte detaylar…

İkinci el parasına sıfır Peugeot alabilirsiniz! Fiyatları yarıya çektiler

Araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek kampanya haberi o araç firmasından geldi. Otomobil almak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsat ayaklarına kadar geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

PEUGEOT OTOMOBİL FİYATLARINI YARIYA DÜŞÜRDÜ

Fransız otomotiv devi Peugeot, çok sayıda modelin fiyatlarında ciddi indirime gitti. İşte ilgi çekici kampanya detayları.

Ünlü Fransız otomobil üreticisi Peugeot, Kurban Bayramı öncesinde sürpriz bir açıklama yaparak neredeyse tüm modellerinin fiyatlarını yarı yarıya düşürdü.

Bu kampanya, yeni araç satın almak isteyenler için önemli bir avantaj sağlıyor ve Peugeot'nun sevilen modellerinden birine sahip olmayı daha ulaşılabilir hale getiriyor

Bu. tanıtım kampanyasının öne çıkan örneği ise Peugeot 2008 modelidir. Kendi kategorisinde büyük beğeni toplayan ve beğenilen Peugeot 2008, sunduğu benzersiz özelliklerle de ön plana çıkıyor. Temel pakette 8 ileri otomatik şanzıman ve 130 beygir gücünde 1,2 litrelik benzinli motorla donatılan bu model, hem performans hem de konfor açısından kullanıcılarını memnun ediyor.

130 beygir gücündeki 12. litrelik benzinli motor, hem Peugeot 2008'e yetecek gücü sağlıyor hem de uygun maliyetli bir sürüş deneyimi sağlıyor. 8 vitesli otomatik şanzıman, kesintisiz ve zahmetsiz vites değişimleri sağlayarak sürüş deneyimini artırıyor. Bu kombinasyon, kentsel alanlarda ve uzun yolculuklarda mükemmel performans sunarak hem sürücü hem de yolcular için konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor. Peugeot 2008, etkileyici performansının yanı sıra şık ve çağdaş tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Aracın iç kısmı birinci sınıf malzemelerle döşenmiş olup, konfor ve işlevselliği ön planda tutan iyi tasarlanmış bir yerleşim düzenine sahiptir. Şık kokpit, sürücüye gerekli tüm kontrollerin kolayca erişilebilmesini sağlar. Geniş iç hacim ve arka taraftaki konforlu yaşam alanı yolculara ekstra konfor sunuyor. Peugeot 2008'in ferah iç mekanı, onu geniş alana ihtiyaç duyan aileler ve bireyler için mükemmel bir seçim haline getiriyor.

PEUGEOT 3008 MODELLERİ TÜRKİYE FİYAT LİSTESİ:

ACTIVE PRIME 1.2 PURETECH 130 HP EAT8

FİYAT: 1.580.000 TL

ALLURE 1.2 PURETECH 130 HP EAT8

FİYAT: 1.697.000 TL

GT 1.2 PURETECH 130 HP EAT8

FİYAT: 1.850.000 TL

ACTIVE PRIME 1.5 BLUEHDİ 130 HP EAT8

FİYAT: 1.650.000 TL

ALLURE 1.5 BLUEHDİ 130 HP EAT8

FİYAT: 1.747.000 TL