Hyundai İ10'da Kaçırılmayacak Fırsatlar Devam Ediyor! Yenilenen Fiyatlar İçin Tıklayın!

Hyundai i10, Türkiye'deki otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarıyla ilgili gündem oluştururken, bütçe dostu bir seçenek arayan otomobil tutkunlarına önemli bir çıkış noktası sunuyor. Sıfır kilometre araçların maliyetlerinin yükselmesiyle birlikte, Hyundai i10'un rekabetçi fiyatları dikkat çekiyor. Üstelik bu model, yerli üretim olmasıyla birlikte ek avantajlar sunarak piyasada fark yaratıyor.

Hyundai İ10'da Kaçırılmayacak Fırsatlar Devam Ediyor! Yenilenen Fiyatlar İçin Tıklayın!

Hyundai i10 ve Fiyat Rekabeti: Yerli Üretimin Gücü

Otomobil tutkunları arasında en ekonomik seçenek arayışı içinde olan birçok kişi, Hyundai i10'un en uygun seçenek olduğunu uzun süredir dile getiriyor. Türkiye'de üretilmesi, Hyundai i10'un maliyetlerini kontrol altında tutmasına ve bu şekilde uygun fiyatlar sunmasına olanak sağlıyor. Piyasada şu an için Hyundai i10'a rakip olabilecek bir başka marka veya model bulunmamaktadır.

Fiat Egea Sedan, Hyundai i10 ile fiyat rekabetine en yakın diğer model olarak öne çıkıyor. Hem Hyundai i10 hem de Fiat Egea Sedan'ın yerli üretim olması, fiyat avantajlarıyla birleşince, bütçe dostu otomobil arayanlar için tercih sebebi olmaktadır.

Hyundai i10 Fiyatları: Uygun Seçenekler

Hyundai i10'un güncel fiyatları şu şekildedir:

  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel: 780.000 TL
  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT: 830.000 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT: 850.000 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT: 910.000 TL

Hyundai, i10 modelini satın almak isteyenlere çeşitli kredi desteği imkanları da sunmaktadır. Ancak, bu fiyatların zam görebileceği ve mart ayı başında yeni fiyat listesinin açıklanabileceği belirtilmektedir. Bu nedenle, uygun fiyatlı bir otomobil arayışında olanların, Hyundai i10 fırsatlarına erken bir dönemde göz atmaları önerilmektedir