Heyecanla Beklenen Tarih: Apple'ın Yeniliklerle Dolu Sürümü Yakında!

Apple'ın iOS 17.1 güncellemesi 24 Ekim'de yayına girmiş olacak. Yeni sürümün iPhone 12'deki radyasyon sorununu çözmesi beklenirken, iPhone 15'ler için de yenilik geliyor.

Heyecanla Beklenen Tarih: Apple'ın Yeniliklerle Dolu Sürümü Yakında!

Yeni iOS 17.1 Güncellemesi: iPhone 12 için Beklenen Çözüm

iPhone 12 Radyasyon Sorununa Son

24 Ekim'de yayınlanacak olan Apple'ın sonraki iOS güncellemesi olan iOS 17.1, heyecanla bekleniyor. Bu yeni güncelleme ile iPhone 12 kullanıcıları radyasyon sorunlarından kurtulacaklar.

iPhone 12 SAR Sorunu Çözümü

Fransa, Eylül ayında iPhone 12'nin satışını durdurarak Apple'ı harekete geçirmişti. Telefonun Avrupa elektromanyetik radyasyon standartlarına uygun hale getirilmesi isteniyordu. Yeni iOS 17.1 güncellemesi ile bu sorun ortadan kalkacak.

2023/07/13/iphone-telefonu-olanlar-dikkat-437937.jpg

ANFR ve SAR Değerleri

Apple, ANFR'in iPhone 12'nin SAR değerini hesaplamasında dikkate alınması gereken vücut dışı tespit mekanizmasının göz ardı edildiğini belirtti. Bu nedenle yapılan test hatalı sonuç vermişti. Ancak Apple, iPhone 12'nin güvenli olduğunu teyit etti ve radyasyon konusunda kesin bir çözüm için bu güncellemeyi yayınlamaya karar verdi.

Yeni Özellikler Neler Sunuyor?

iOS 17.1 güncellemesi, bir dizi yenilikle geliyor. Artık Apple Müzik favoriler sistemi ile daha fazla kontrol elde edebileceksiniz. Ayrıca internet üzerinden AirDrop desteği ile dosyalarınızı hızlıca paylaşabileceksiniz. Cüzdan uygulamasında ise banka ve kredi kartı bakiyenizi kolayca görebileceksiniz.

iPhone 15 Pro için Eylem Düğmesi Değişiklikleri

Ayrıca, iPhone 15 Pro modellerinde Eylem düğmesinde bazı değişiklikler bekleniyor. Bu değişikliklerin neler olduğunu merakla bekliyoruz.

Bu güncelleme ile birlikte Apple, kullanıcılarına daha güvenli ve verimli bir deneyim sunmayı hedefliyor. iOS 17.1'i indirerek yeni özelliklerin ve çözümlerin keyfini çıkarabilirsiniz