Halkbank oranı 2,39'a çekti! Tek kuruş komisyon almadan o kişiler yararlanacak

Halkbank tarafından müşterilerine özel kampanya düzenlenirken POS fırsatı duyurusu yapıldı. Ürün ve hizmetleriyle her zaman halkımızın yanında olan Halkbank esnafa ve akaryakıt istasyonlarına özel kampanya başlattı.

Halkbank oranı 2,39'a çekti! Tek kuruş komisyon almadan o kişiler yararlanacak

Krediler ve özel avantajlar müşterilere destek amaçlı düzenlenirken Halkbank, akaryakıt istasyonlarına özel olduğu avantajlı üye işyeri fiyat ve ücretleriyle destek paketini hizmete konuldu. Banka, özel kampanya esnafını dahil ederek detayları açıkladı.

Üye işyerlerinin maliyetlerinin en aza indirilmesi asıl hedef olurken hayata geçirilen kampanyada işletmeler, tüm kart tipleri için kullanılabilecek yüzde 2,39 komisyon oranından ya da komisyonsuz blokeli avantajlı fiyatlama şartlarından yararlanma şansı verildi. Kampanya ile işletmelere, aylık üye işyeri ücretleri de yüzde 50 indirim uygulaması yapılacaktır.

halkbank özel kampanya
Ticari hayatı desteklemek için işletmeleri güçlendirmek amaç haline gelirken kampanya içeriğinde esnaf, kendilerine özel belirlenen fiyatla beraber tercihe bakılarak blokeli olarak seçenekler sundu. Kampanyaya katılmak için Halkbank şubelerine giderek başvuru yapabilirsiniz.