Halkbank emeklilere kıyak geçti! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisi başvurabilecek!

Kamu bankası Halkbank, Kurban Bayramı öncesinde tüm emeklilere seslendi! 12 bin liraya kadar emekli promosyonu ödemesi yapacağını duyuran banka, bu kapsamda emeklilerin hangi şartlarda promosyon alacağını da açıkladı. İşte Halkbank emekli promosyon ödemesi...

Halkbank emeklilere kıyak geçti! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisi başvurabilecek!

Kamu bankası Halkbank, promosyon kampanyasını yeniledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla promosyon tutarlarını yükselten Halkbank, bu kapsamda emekliye nakit ödemeyi artırdı. Böylelikle de Haziran ayında emeklilere bir kez daha ödeme yapılacağı netleşmiş oldu. 

Haziran ayında Kurban Bayramı öncesinde yeniden emeklilerin maddi olarak rahatlaması için verilecek emekli promosyon ödemeleri zamlandı. Kamu bankası Halkbank, ödemelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine artış yaptı. Böylelikle de en düşük maaş alan emekliye bile binlerce liralık ödeme yapılacağı kesinleşti. 

Halkbank Haziran ayı emekli promosyonu kampanyası! 

Haziran ayı boyunca Halkbank, tüm emeklilere promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu kapsamda iktidar kanadından gelen talimatla birlikte promosyonları yükselten Halkbank, maaşını 3 yıl boyunca bünyesinden almayı taahhüt eden emeklilere ödeme yapacağını netleştirdi. Bu kapsamda maaşını Halkbank’a taşıyıp 3 yıl boyunca bankadan almayı kabul edenler, binlerce liralık promosyon ödemesi de alacaklar. 

Halkbank emekli promosyon

Halkbank Haziran ayı emekli promosyon tutarı kaç TL? 

Kamu bankası Halkbank, Haziran ayında da emeklilere promosyon ödemesi yapmaya devam edeceğini açıkladı. Bu kapsamda Halkbank, maaşa göre promosyon ödemesi yapacağını aktarırken, ödemelerim miktarları şöyle oldu: 

  • Maaşı 10.000 TL ve altında olan emeklilere: 5000 TL promosyon 
  • Maaşı 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan emeklilere: 8000 TL promosyon 
  • Maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olan emeklilere: 10.000 TL promosyon 
  • Maaşı 20.000 TL ve üzerinde olan emeklilere: 12.000 TL promosyon 

Başvuru sonrasında direkt Halkbank hesabına aktarılacak olan promosyon ödemelerini emekliler diledikleri gibi kullanabilecekler. Aynı zamanda ileriki dönemde bu promosyon geri ödemesiz olduğu için herhangi bir ödeme yapmamanın yanı sıra bankanın emekli müşterilere sunduğu tüm imkanlardan da faydalanabilecekler.