Günde 5 ekmek parasına kredi dağıtılıyor! Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı

Ziraat Bankası müşterileri için cazip bir fırsat sunuyor. Kredi faiz oranlarının artış gösterdiği bu günlerde Ziraat Bankası'nın teklife müşterileri için sevinçle karşılanacak.

Günde 5 ekmek parasına kredi dağıtılıyor! Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı

Kredi faiz oranları yüksek seyrettiği bu dönemde, Ziraat Bankası müşterilerine uygun bir seçenek sunuyor. Bir paket sigara parasından bile daha az bir miktarla, 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisine sahip olabiliyorlar. Bu seçenek, "İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum" diyenler için umut verici bir haber oldu.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi almak isteyenler için çok avantajlı bir kampanya düzenliyor. Banka, müşterilerine gelir belgesi ve kefil istemeden kredi veriyor. Ayrıca, mobil şube uygulamasından yapılan başvurularla kredi alma işlemini kolaylaştırıyor. Bu sayede, müşteriler banka şubesine uğramadan, zaman kazanarak kredi kullanabiliyorlar.

düşük faizli kredi

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ FIRSATI ZİRAAT BANKASI'NDAN!

Ziraat Bankası, "Tüketici Kredisi" adı verilen özel bir kredi paketiyle, bireysel ihtiyaçlarınız için size uygun faiz oranlarıyla kredi veriyor. Bankanın ihtiyaç kredisi faiz oranı %4,24’tür. 10 bin TL’lik kredi alırsanız, 36 ay vade seçeneğiyle aylık 644,62 TL ödersiniz. Bu da günlük olarak yaklaşık 21,48 TL’lik bir ödeme anlamına gelir. Bu rakam, en ucuz sigara paketi fiyatına göre hesaplandığında, günde yarım paket sigara parasına kredi çekebileceğinizi gösteriyor.

BÜTÇENİZ SARSILMADAN NAKİT SIKINTINIZI GİDERİN

Nakit sıkıntısı çeken müşteriler, bütçelerine zarar vermeden ihtiyaçlarını gidermek için bu avantajlı kredi paketinden yararlanabilecekler. Ziraat Bankası’nın getirdiği bu imkan, ekonomik olarak rahatlamak isteyen bireyler için maliyetleri minimize eden mükemmel bir seçenek sunuyor.