Gram altını olanlara bomba uyarı! Altın fiyatlarında fırtına kopacak tarih belli oldu

Gram altın için şaşırtan açıklamalar yapılırken ünlü ekonomist altında depreme hazır olunması gerektiğini ve tarih net olarak belirlendi. Gram altın 1.755 TL'ye kadar yükselirken çeyrek ise 2.887 TL olarak güncellendi. İşte gram altını sahibi olanlara uyarı geldi...

Gram altını olanlara bomba uyarı! Altın fiyatlarında fırtına kopacak tarih belli oldu

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, gram altın için uyarılarda bulunurken dip seviyelere geleceğini belirtti. Ekim ayıyla beraber fiyatlar tekrar yükselişe geçerken Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Filistin savaşında altın fiyatlarını doğrudan etkiledi. Zelyut, altın almayı ya da satmayı düşünenleri bilgilendirirken altının düşüşü olacağını ve tarihi açıkladı.

Orta Doğu'daki gerginlik altın fiyatlarını etkilerken insanlar savaş şartlarının genişlemesinden endişeler edilirken altın gibi güvenli limana geçiş yapıldı. Büyük devletler, savaşın genişlemesine izin verilmezken petrol fiyatlarında ise enflasyon etkileri yaşanıyor. Hürmüz Boğaz'ındaki trafiğe durmasıyla ürünlerde zamlar getirildi. İhtiyaç ve tüketici kredilerini yükseltiyorlar ve karlarda yükselmeler yaşandı. Sanayiciler tüketiciye yüksek fiyatlarla mal satmak üzerinde ön planda tutuluyor.

gram altını olanlara bomba

bilanço sezonu açılırken bu dönemde büyük şirketin bilançolarını açıklarken 19 Ekim'de ebebek, 20 Ekim'de arçelik, kalekim, 23 Ekim'de Otokar ve 24 Ekim'de ise havalimanları birçok önemli şirket üzerinden bilançolar belirtildi.