Gram altın biriktirenler 3 gün içinde bunu yapsın! Altın sahiplerine flaş uyarı geldi

Para piyasalarının uzman isimlerinden Hatice Kolçak, altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminlerini yatırımcılarla paylaştı. Kolçak, altın toplama çağının geldiğine ve parası yetenlerin altın alması ve biriktirmesi gerektiğine inanıyor.

Gram altın biriktirenler 3 gün içinde bunu yapsın! Altın sahiplerine flaş uyarı geldi

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcıları için büyük dalgalanmalar ve sorunlar beklediğini söyledi.

Hatice Kolçak, altın piyasasındaki son durumu değerlendirdi ve yatırımcıların dikkatini çeken önemli uyarılar yaptı. Birikimlerini altına yatırmak isteyen yatırımcılar için bu dönemin önemli bir dönem olduğunu aktaran Kolçak, doğru yatırım için doğru zamanın önemine değindi. Piyasadaki dalgalanmalara vurgu yapan Hatice Kolçak, yatırımcılara şu mesajı gönderdi:

Gram altın biriktirenler 3 gün içinde bunu yapsın

“Piyasanın durumu bu, moralimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz. Beklemeniz ve sabırlı olmanız gerekiyor. Aslında yatırım yapmak esas olarak psikolojiye ve sabra bağlıdır. Bu işin %95'i sabır ve aynı zamanda üçlü bir psikolojik tutum gerektiriyor.”

Altın piyasasındaki trendlere de değinen Hatice Kolçak, şöyle devam etti:

“Altın piyasası bu hafta boyunca satış baskısı altındaydı. Perşembe ve Cuma günü açıklanacak veriler öncesinde volatilite devam ediyor. Fed üyelerinin açıklamaları piyasa üzerinde büyük etki yaratıyor. Altın şimdilerde 2 bin 316 dolar seviyelerinde. Hemen bir artış beklemeyin. Bu süreç sabır ile birlikte zaman da gerektirir. Destek seviyelerine çok yakınız.”

Yatırımcılara stratejik alım yapmalarını tavsiye eden Kolçak, “Destek seviyelerine oldukça yakınız. Toplanma, alışveriş ve tasarruf zamanı. Altın piyasasındaki durumu bu şekilde lehimize doğru çevirebiliriz."