Garanti Bankası'nda hesabı olan hemen bunu yapsın! 2500 TL para iadesi anında hesapta

Garanti BBVA, emekli aylığını bankaya aktaran müşterilerine özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında belirli koşulları sağlayan emeklilere 2.500 TL tutarında bir bonus verilecek.

Garanti Bankası'nda hesabı olan hemen bunu yapsın! 2500 TL para iadesi anında hesapta

Garanti BBVA tarafından emeklileri için bir açıklama yayınladı. Garanti Bankası emekli müşterilere yönelik önlemler aldı. Banka bir dizi emeklilik kampanyası duyurdu. Bu kampanyalardan biri size 2500 TL kazandıracak.

Garanti BBVA emeklilik kampanyası düzenledi. Nakit kampanyasının yanı sıra, emekli maaşını Garanti'ye devreden emeklilere yönelik bir kampanya sunuldu. Bankanın kampanya bilgilerine göre, mobil müşteri olmanız, emekli maaşınızı mobilden aktarmanız ve 500 TL'nin üzerinde harcama yapmanız durumunda 2.500 TL bonus alacaksınız.

"GARANTİ BBVA kampanya duyurusu"

Garanti Bankası'nda hesabı olan hemen bunu yapsın! 2500 TL para iadesi anında hesapta

1 Mart 2024 - 31 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Garanti BBVA Mobil'i indirdiyseniz ve ilk kez Garanti BBVA üyesi* olduysanız, Garanti BBVA Mobil üzerinden emeklilik transfer talimatı vererek emekliliğinizi bankamıza aktarabilirsiniz.

Bonus kredi kartı başvurusunda bulunduktan ve Money Bonus kredi kartınız onaylandıktan sonra 31 Mart'a kadar kartınıza 500 TL ve üzeri alışveriş yapın, 2.500 TL bonus kazanın.

Kampanyadan faydalanmak için Garanti BBVA Mobil, Bonus.com.tr, Moneybonus.com.tr üzerinden Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir.

Kampanya kapsamına Garanti BBVA bonus ve nakit bonus girişleri dahildir.

Promosyondan sanal kartlar ve ek kartlar yararlanamaz.

500 TL ve üzerindeki harcamalarda 2500 TL ikramiye 12 Nisan 2024 tarihinde aktarılacaktır. Bu kampanya müşteri bazlı olup kampanya bazında müşteriler 2500 TL'ye kadar bonus kazanabilmektedir**