Garanti Bankası müşterilerine 1.200 TL para iadesi onaylandı! Karar az önce SMS ile bildirildi

Bankalar müşteri portföylerini artırmak adına birçok farklı kampanyalar düzenliyorlar. Yeni bir kampanya haberi de Garanti Bankası’ndan geldi. İşte detaylar…

Garanti Bankası müşterilerine 1.200 TL para iadesi onaylandı! Karar az önce SMS ile bildirildi

Garanti bankası müşterileri potansiyelini artırmak için sık sık kampanyalar düzenliyor. Garanti Bankasından vatandaşların yüzünü güldürecek yepyeni bir kampanya ile daha geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

GARANTİ BBVA MÜŞTERİLERİ İÇİN HARİKA BİR FIRSAT VAR! HAZİRAN AYINDA 1.200 TL PARA İADESİ ALABİLECEKLER. İŞTE DETAYLAR

Garanti BBVA müşterileri bu kampanyadan yararlanma şansına sahip! Haziran ayı kampanyaları kapsamında Bonus kart sahibi müşterilerimize 10 gün içerisinde 1200. TL tutarındaki tutarın tamamı iade edilecek. Bu inanılmaz fırsatı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bonus Platinum kartlarla restoranlarda yemekte 600 TL, market alışverişinde ise 320 TL ilave bonus kazanma fırsatı sunan bu kampanyalara katılmak için tek yapmanız gereken, belirlenen kartları kullanarak belirli bir tutarda harcama yapmak. Ayrıca GarantiPay'i kullanarak ekstra 35 TL bonus kazanabilirsiniz.

Bonus üye iş yerlerinden yapacağınız alışverişlerde 40 TL bonusun yanı sıra toplam 320 TL bonus kazanma imkanına da sahipsiniz.

Restoran ve Market kampanyalarına katılırsanız 1200. TL'lik tam iade fırsatını kaçırmayın. Kapsamlı bilgi almak için Garanti BBVA'nın resmî web sitesini ziyaret edin ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Umarım başarılı bir alışveriş deneyimine sahip olursunuz!