Faturasını ödemekte zorlanana 300 TL destek! 10 gün içinde başvuran ay başında oh çekecek

Son derece önemli bir haber geldi: Elektrik, su veya doğalgaz faturaları özelinde 300 TL değerinde para puan verileceği duyuruldu. QNB Finansbank tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, müşterilerin 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında otomatik ödeme talimatı vermesi halinde, her talimat başına 100 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunulacak. Toplamda 25 gün sürecek kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 300 TL değerinde ParaPuan elde edebilecek. Kazanılan ParaPuanlar, 1-10 Ocak 2024 tarihleri arasında CardFina

Faturasını ödemekte zorlanana 300 TL destek! 10 gün içinde başvuran ay başında oh çekecek

 

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya düzenleyerek 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak otomatik ödeme talimatı veren müşterilere 300 TL ParaPuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılan müşteriler, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verecekleri her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 TL ParaPuan kazanabilecekler. İşte detaylar...

QNB Finansbank,

QNB FİNANSBANK MÜŞTERİLERİ İÇİN YENİ BİR KAMPANYA BAŞLATTI

Kampanya detaylarına göre, müşterilerin 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL'lik ParaPuan kazanma şansı bulunuyor. Toplamda 25 gün geçerli olan kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. 

Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlar, ödül kazanımına dahil edilmeyecek. Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekecek. Verilen talimatların 31 Mayıs 2024 tarihine kadar açık olması şartıyla, bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. Bu kampanya, müşterilere fatura ödemelerinde ek avantaj sağlayarak finansal rahatlık sunmayı amaçlıyor.

PARA

Bu kampanya ile müşterilere sunulan avantajlar, özellikle otomatik ödeme talimatlarına olan geçişin teşvik edilmesi ve kullanıcılara ekonomik bir destek sağlanması üzerine odaklanıyor. Toplumun geniş bir kesimini ilgilendiren elektrik, su ve doğalgaz faturaları için verilen bu para puanlar, müşterilerin bütçelerine katkıda bulunarak finansal rahatlık sağlamayı amaçlıyor. Bu kampanya ile QNB Finansbank, müşteri sadakatini artırmayı ve finansal hizmetler alanındaki rekabet avantajını güçlendirmeyi hedefliyor. Kampanyanın detayları, müşterilere hem finansal bir destek sağlama hem de otomatik ödeme sistemini benimsetme amacını taşıyor.

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik düzenlediği yeni kampanyayla 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında otomatik ödeme talimatı verenlere 300 TL ParaPuan hediye ediyor. Bu kampanyaya katılan müşteriler, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 TL ParaPuan kazanabilecekler.

Kampanya detaylarına göre, müşterilerin 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL'lik ParaPuan kazanma şansı bulunuyor. Toplamda 25 gün geçerli olan kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kazanılan ParaPuanlar, 1-10 Ocak 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecek ve QNB Finansbank üye iş yerlerinde veya poslarında kullanılabilecek. Kampanyadan her müşteri sadece bir kez yararlanabilecek ve toplamda 300 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilecek. Kazanılan ParaPuan'lar, 25 gün süreyle kullanılabilecek ve bu sürenin sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacak. Bu kampanya, müşterilere fatura ödemelerinde avantaj sağlamayı amaçlıyor.