Faturasında adı soyadı yazan emekliler koşa koşa gitsin! Tam 5000 TL anında iade edilecek

Faturasında adı ve soyadı yazan emekliler koşsun! ING Bank'tan emekli vatandaşlara kampanya! 5 bin TL iade edileceği açıklandı. İşte kampanya detayları.

Faturasında adı soyadı yazan emekliler koşa koşa gitsin! Tam 5000 TL anında iade edilecek

Gaziantepli emeklilere güzel haberler gelmeye devam ediyor. ING Bank, kampanyası kapsamında emeklilere 5 bin lirayı iade edeceğini duyurdu. Bu özel promosyona ilişkin tüm bilgiler ilgilenenler için listelenmiştir.

emekli

ING Bank'ın emeklilere yönelik başlattığı maddi destek kampanyasının detayları açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin 72 saat içerisinde başvuru yapması gerekiyor ve başvuru sahiplerine fatura karşılığında yapılan ödemelerde 5 bin TL'ye kadar iade alma imkanı bulunuyor.

GAZİANTEP'TE EMEKLİLERE PROMOSYON

Sabit gelirli emeklilerin en çok ilgilendiği şeylerden biri zamdır. ING Bank bu dönemde emeklilere yönelik kampanyalarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. ING'nin başlattığı maaş geliştirme kampanyası, 15 bin TL'ye varan para imkânı sunarak şu anda Türkiye pazarında emeklilere verilen en yüksek kampanya olma özelliğini taşıyor. Emekliler otomatik ödeme yaptığında promosyon ödemesi yapılıyor.

KAMPANYA ŞARTLARI AÇIKLANDI

ING Bank'tan yapılan açıklamalara göre; Maaşını ING Bank aracılığıyla SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı üzerinden almayı taahhüt eden emekliler, aldıkları maaş miktarına göre 10.000 TL'ye kadar ek promosyon alma imkanına sahip oluyor. Aynı zamanda emekli vatandaşlar da otomatik fatura talimatı göndererek 5.000 TL tutarında nakit teklifi alabiliyor. Resmi açıklamalarda, kampanyadan yeni emeklilerin ve EYT yardımlarının da yararlanabileceği belirtildi.