Evine doğalgaz faturası gelenler hemen yapsın! Bundan sonra bedava olacak

Kış aylarında doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi nedeniyle endişe yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Evine doğalgaz faturası gelenler hemen yapsın! Bundan sonra bedava olacak

Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödeyen vatandaşların kış aylarında yaşadığı zorlukları hafifletmek amacıyla önemli bir kampanya başlattı. Banka, doğalgaz faturası ödeyen müşterilerine ücretsiz taksitlendirme imkanı sunarak destek olacak. Kampanya kapsamında, Kuveyt Türk İnternet Şubesi, Kuveyt Türk Mobil uygulaması, şubeler, İgdaş vezneleri ve İgdaş internet sitesi üzerinden yapılacak ödemeler üç taksite bölünecek.

DOĞALGAZ FATURANIZ HAFİFLEYECEK


Kampanya detaylarını açıklayan banka yetkilileri, Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları ile 31 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirilecek ödemelerin üç taksite kadar bölünebileceğini belirtti. Minimum 100 TL, maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olan kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "ONAY IGDAS" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanyadan çıkmak isteyenler ise "IPTAL IGDAS" yazarak 2848'e SMS gönderebilecekler.

Banka yetkilileri ayrıca, kampanyaya Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları arasında Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles kartlarının da dahil olduğunu ifade etti. Ancak, bankanın kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğu da belirtildi.