Erbakan'dan Çarpıcı Açıklama: Emeklinin 10 Bin Lirayla 1 Hafta Geçinmesi Mümkün Değil!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2028'de Yeniden Refah'ın iktidar olmasının neden önemli olduğunu açıkladı. Belediye seçimleri sırasında halkın belediyecilikle ilgili endişelerini ve geçim derdini vurgulayan Erbakan, Cumhurbaşkanı'nın da bu konuda faizlerin etkisine dikkat çektiğini belirtti.

Erbakan'dan Çarpıcı Açıklama: Emeklinin 10 Bin Lirayla 1 Hafta Geçinmesi Mümkün Değil!

Yerel Seçim Öncesi Hedefler

Erbakan, yerel seçim öncesinde yapılan çalışmaları ve parti büyümesini vurgulayarak, üye sayısının hızla arttığını ifade etti. YRP'nin üye sayısının artış hızıyla dikkat çektiğini belirten Erbakan, önümüzdeki seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Büyüme Hedefleri ve Rakipler

Partinin büyüme hedeflerine değinen Erbakan, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti'yi geride bırakmayı amaçladıklarını belirtti. Türkiye'nin en büyük ikinci siyasi partisi olma hedefine odaklandıklarını ifade etti.

Ekonomik Vizyon ve Emeklilerin Durumu

Erbakan, ekonomik sorunlara dikkat çekerek, emeklilerin maaşlarının artırılması gerekliliğini vurguladı. Faizlerin yüksekliğinin emeklilerin yaşam standardını olumsuz etkilediğini belirten Erbakan, faizlerin düşürülmesi gerektiğini savundu.

LGBT ve Uyuşturucuyla Mücadele

Partinin ahlaklı belediyecilik vizyonuna vurgu yapan Erbakan, LGBT ve uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı olduklarını belirtti. LGBT derneklerinin kapatılacağını ve ahlaklı belediyeciliğin hakim olacağını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları da tanıtıldıktan sonra program sona erdi