Emeklilerin fatura derdi bitti! Meclis onay mührünü tak diye bastı

Emeklilere müjde! Artık fatura derdiniz olmayacak! Tüm detaylar haberimizde.

Emeklilerin fatura derdi bitti! Meclis onay mührünü tak diye bastı

Emeklilere büyük fatura desteği! Artık faturalarınızı dert etmenize gerek kalmadı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE FATURA DESTEĞİ

Emekli vatandaşların maaşlarının az olması ve ülkedeki ekonomik zorlukların giderek artması mağduriyetlerini de günden güne artırmaya devam ediyor. Karabük Belediyesi emekli vatandaşlara büyük bir destek verileceğini açıkladı. İl genelindeki emeklilerden toplu taşıma ücreti ve su faturaları alınmayacak. Belediye meclisi alınan kararı bugün itibariyle onayladı. Yeni seneyle birlikte emekliler maaşlarda tatmin edici iyileştirmeler beklerken zamlar yine beklentilerin altında kaldı. Birçok belediye emeklilere destek vermeye başladı. 

belediyeden emeklilere fatura desteği

Akaryakıt ve enerji fiyatlarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarına da zam gelmeye başladı. Karabük Belediyesi emekli vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için toplu taşımanın ücretsiz olmasına ve su faturalarının alınmamasına karar verdi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ilde yaşayan emekli vatandaşlardan toplu taşıma ücretinin ve su faturası ödemelerinin alınmayacağını duyurmuştu. Karar için belediye meclisi toplantı yaptı ve karar onaylandı. Karar sonrasında emeklilerin ekonomik zorluklarının bir nebze de olsa giderilmesi hedefleniyor.