Emeklilerin cebini dolduran devlet jesti! 5000 TL bu şartı sağlayan tüm emeklilere ödenecek

Emekli olanların yüzünü güldürecek haber geldi! Nisan ayında 5 bin liralık sosyal destek ödemesi yapılacak. Detaylar haberimizde.

Emeklilerin cebini dolduran devlet jesti! 5000 TL bu şartı sağlayan tüm emeklilere ödenecek

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler ivme kazandı, AK Parti Ankara'dan bomba gibi bir kampanya vaadiyle gündeme geliyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

5 BİN LİRALIK SOSYAL DESTEK ÖDEMESİ

Emeklilere müjde. AK Parti, emeklilere dev seçim vaadiyle gündemi değiştiriyor.15 Nisan'dan itibaren emeklilere 5 bin TL sosyal yardım müjdesi var. Bu arada Türkiye bu seçim öncesinde yeni bir seçime hazırlanırken Ankara'da adayların vaatleri üzerindeki çekişme yoğunlaşıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altunok, kampanyasına muhteşem bir tanıtım mitingiyle başladı. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yeni kampanya vaadi açıkladı. Bu koşullar altında emeklilere yönelik sosyal yardımların ayrıntıları açıklandı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara halkına devlet ve belediye desteği sözü verdi. İhtiyaç sahibi emeklilere özel 'ANKART' isimli kartı tanıtacağını duyurdu.

5 Bin Liralık Sosyal Destek Ödemesi

Aylık 5 bin lira destek sunan kartta ilk ödeme 15 Nisan'da yapılacak. Emeklilere yeni seçim vaatlerini açıklayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sosyal yardımlar kapsamında vatandaş ANKART'a 4 ay süreyle 2 bin 500 lira piyasa desteği, 4 ay süreyle ise bin TL doğalgaz desteği alacağını söyledi. ANKART'ın tüm ilçelerdeki yerel esnafla bu noktalardaki alımları kolaylaştırmak için anlaşmalar yapacağının da altını çizdi. Turgut Altınok, Ankara büyükşehir belediye başkan adayı olarak sosyal yardımlara devam edeceğini ve metro projelerine odaklanacağını söyledi. Ankara halkının desteğini istedi ve trafik sorununu çözeceğine söz verdi.