Emeklilere yüzde 20 indirim piyangosu vurdu! Kimliğiyle gidene anında fiyat düşürülecek

Milyonlarca emekliye ilişkin haber Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Uraloğlu, PTT'nin yaşlılara yönelik yüzde 20 oranında bir kampanyanın başlatıldığını duyururken, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılını Yaşlılar Yılı ilan ettiğinde, 2024 Yaşlılar Yılı Türkiye Yüzyılı Projesi kapsamında düzenlediğimiz kargo kampanyasını yaygınlaştırarak tüm yaşlı vatandaşlarımıza yönelik yeni bir kampanya başlattık." dedi.

Emeklilere yüzde 20 indirim piyangosu vurdu! Kimliğiyle gidene anında fiyat düşürülecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin emeklilere yönelik başlattığı eşya taşımacılığında indirim kampanyası hakkında konuştu. Bakan Uraloğlu, ülke genelinde posta, kargo, bankacılık ile e-ticaret alanları üzerinde faaliyetlerini sürdüren PTT'de yaşlılara özel kampanya başlattıklarını duyurdu. Bakan Uraloğlu, konuyla ilgili açıklamasında "Bütün emeklilerimiz yükte yüzde 20 indirim alacak" ifadelerini kullandı.

YURTİÇİ KARGODA YÜZDE 20 ORANINDA İNDİRİM

Emeklilere yüzde 20 indirim piyangosu vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yılını "Yaşlılar Yılı" olarak ilan ettiğini anımsatan Bakan Uraloğlu, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yaşlılara yönelik kampanyalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Tren ve şehirler arası otobüslerde yaşlılarımıza indirimler sağlanacağını belirten Bakan Uraloğlu, emeklilerin PTT'nin www.ptt.gov.tr ​​resmi internet sitesinden veya PTT işyerlerinden daha detaylı bilgi alabileceklerini de vurguladı.