Emeklilere son 3 gün uyarısı! Başvuranlar 1 yıl para ödemeyecek!

Asgari emekli aylığının 12 bin 500 TL'ye çıkarılmasının sonrasında emekliler yüksek promosyonlu bankaları ararken, ING de emekli müşterilerine bir yıl içinde ücretsiz olarak sağlayacağı hizmeti duyurdu. İşte detaylar..

Emeklilere son 3 gün uyarısı! Başvuranlar 1 yıl para ödemeyecek!

3 Temmuz'da açıklanan 6 aylık enflasyon oranının ardından asgari emekli maaşı ilk olarak 10 bin TL'den 12 bin 473 TL'ye, ardından 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emekli bu artışın sonrasında rahat bir nefes aldıktan sonra en yüksek promosyon ödeneğini hangi bankaların verdiğini incelemeye başladılar.

ING Bank yüksek promosyon ödemesiyle öne çıkarken, emeklilerin 18 bin liraya varan promosyon ödemesinden faydalanacağı açıklandı. Ayrıca emeklilerin de bir yıl süreyle ücretsiz hizmetten yararlanacağı öğrenildi.

Emeklilere özel kampanyalarıyla dikkat çeken ING Bank, emekli maaşını ING'ye devreden emeklilere 15 bin liraya kadar nakit promosyonu ve 3 bin liraya kadar otomatik ödeme talimatı başlattı. Toplamda 18 bin lira değerinde reklam hakkı verilmesine rağmen kampanyanın 31 Ağustos'ta sona ereceği biliniyor.

Emeklilere son 3 gün uyarısı! Başvuranlar 1 yıl para ödemeyecek!

BİR YIL BOYUNCA ÜCRETSİZDİR!

Emekliliğe teşvikin yanı sıra, ING kredisine başvuran emeklilerin ilk yıl kart ücreti ödemesine gerek kalmayacağı, bu çerçevede emeklilerden bir yıl süreyle kart ücretinden muaf olacakları açıklandı. 20 bin liraya kadar faizsiz nakit avans ya da bin lira bonus gibi fırsatların da sunulduğu belirtiliyor.

1 Ağustos'ta başlayan kampanyanın 31 Ağustos'ta biteceği ve bu tarihten sonra ING'ye yapılan başvuruların geçersiz sayılacağı açıklandı. Bu avantajlardan emekli maaşını ING Bank'a aktaran her müşteri yararlanabilecek.