Bankada 8.000 TL'niz kaldı! Başvuranlara hemen iade ediliyor!

Koşun Garanti BBVA, müşterilerine 8.000 TL para iadesi veriyor. Detaylar haberimizde...

Bankada 8.000 TL'niz kaldı! Başvuranlara hemen iade ediliyor!

Garanti BBVA'dan müşterilerine müjdeli haber geldi! Bankanın özel olarak hazırladığı son kampanya ile 8.000 TL'ye varan para iadesi kazanma fırsatı sunuyor. Yeni kredi kartı alanlar, arkadaşlarını getirenler ve Garanti BBVA kartlarıyla restoran veya dijital abonelik ödemeleri yapanlar 8.000 TL'ye varan bonus kazanabilir. Detaylar için haberimizi okumayı sürdürün...

Garanti BBVA, müşterilerine özel olarak tasarladığı kampanya ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Yeni kredi kartı başvurusu yapanlar, arkadaşlarını davet edenler ve Garanti BBVA kartlarıyla restoranlarda veya dijital platformlarda ödeme yapanlar 3.000 TL'ye varan bonus kazanabilirler. Böylece toplamda 8.000 TL'ye kadar bonus kazanma şansına sahip olursunuz. 

garanti bankası kampanya

Garanti BBVA 8.000 TL Para İadesi Kampanyası Detayları

14 Mayıs 2024'ten itibaren Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar bu kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca "GENC2024" promosyon kodunu uygulamaya girenler ile Aktif Bonus Genç veya Bonus Klasik kredi kartı sahibi olanlar da bankanın bu eşsiz kampanyasından yararlanabilecek.

Bunlara ek olarak maaş müşterileri, Money, Altın Bonus, Bonus Kontör ve ticari kart sahipleri kampanyaya dahil edilmeyecek. 

Promosyon Kodu Nasıl Kullanılır?

Promosyon kodu kullanacakların, Garanti BBVA Mobil'deki Profil ve Ayarlar adımındaki Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek müşteri olduktan sonra bir ay içinde GENC2024 promosyon kodu girilmelidir. 

Kampanyadan Yararlanmak İçin Gerekli Diğer Şartlar

Kampanyadan faydalanmak için öncelikle Bonus Genç veya Bonus kredi kartı başvurusunda bulunmanız ve bu başvurunun onaylanması şartı bulunuyor. Başvurunuzu Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden "Başvurular" bölümünden veya internet bankacılığından yapabilirsiniz. Ayrıca kampanya boyunca hesabınızda aktif bir Vadesiz TL Mevduat hesabı bulundurmanız gerekiyor.