81 ildeki emeklilere 10.000 TL ödeme!

81 ilde kamu bankaları hem promosyon hem de kredi hareketliliği başlattı! Maaşını taşıyan ve 3 yıl süreyle kamu bankasından almayı taahhüt eden emeklilere 8,9,10 ve 12 bin liraya kadar ek promosyon ödemesi yapılırken, 50 bin liraya kadar kredi verileceği de açıklandı. İşte emekliye hem promosyon hem de kredi ödemsine yönelik tüm bilinmesi gereken detaylar!

81 ildeki emeklilere 10.000 TL ödeme!

Emekliler için sevindirici bir haber geldi. SSK, Bağ-Kur ve 4C'li emekliler, bankaların sunduğu yeni promosyon kampanyalarıyla tarihten itibaren en az 10 bin TL karşılıksız ödeme alabilecek! 

Temmuz ayında maaşlara yapılan zamların beklentilerin altında kalması, emeklilerin ek gelir arayışını daha da önemli hale getirmişti. Bu doğrultuda, bankalar da emekli promosyon ödemelerini güncelleyerek cazip fırsatlar sunmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesi verdiği talimat doğrultusunda kamu bankaları, geçtiğimiz yıla kıyasla bu yıl yükseliş gösterdi. Bu kapsamda Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası promosyon tutarlarında güncellemeye gitti. 

Tüm emeklilere 10 bin TL ekstra ödeme

SSK, Bağ-Kur ve 4C ayrımı olmaksızın tüm emeklileri kapsayan ek ödeme müjdesi, bankaların emeklilere maaş taşıma karşılığında sunduğu promosyon kampanyasıyla birlikte geldi. Ağustos ayının son günlerinde promosyon ödemelerini güncelleyen bankalar, emeklilere ortalama 10 bin TL ek ödeme yapıyor. Kamu bankaları da bu rekabete dahil olarak, emeklilere daha yüksek promosyonlar sunmaya başlarken, emekliye Ağustos ayının son günlerinde yeni bir ödemenin kapısı daha aralanmış oldu. 

kredi ve emekli promosyonu

Kamu bankalarından cazip promosyon fırsatı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emeklilere sundukları promosyon ödemelerini artırdı. Yeni güncellenen promosyon miktarlarıyla birlikte emekliler, bu bankalardan en az 8 bin TL, en fazla 12 bin TL ek ödeme alabilecekler. Dul ve yetim aylığı alan emekliler ise 5 bin TL’ye kadar promosyon alabilecek.

Kamu bankaları emekliye kredi de verecek! 

Promosyonların yanı sıra kamu bankaları olarak görev yapan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşını bu bankalara taşıyan ve 3 yıl süreyle maaşını bu bankalardan almayı taahhüt eden emeklilere özel kredi imkanları da sunuyor. Emekliler, bu kredilerden 50 bin TL’ye kadar yararlanabiliyor. Bu fırsatlar, kamu bankalarından birinin müşterisi olan tüm SSK, Bağ-Kur ve 4C’li emekliler için geçerli olurken, geri ödeme avantajları da sunuluyor.