Ziraat Bankası emekliye 1000 TL veriyor! Süre geçmeden alın!

Ziraat Bankası emeklilerine 1.000 TL'ye varan nakit iade promosyonu sağlıyor. İşte detaylar..

Ziraat Bankası emekliye 1000 TL veriyor! Süre geçmeden alın!

Ziraat Bankası'nın emekli maaşına ilişkin büyük sürprizi!

Ziraat Bankası, temmuz ayında başlattığı özel kampanyayla emekli müşterilere aldıkları maaşlar karşılığında 1.000 TL'ye kadar iade sağlayacak. Türkiye genelinde 81 ilde geçerli olan kampanya, emeklilerin hayatlarına konfor ve ekonomik kolaylık getiriyor.

Banka kartı sahiplerine özel indirim!

Yardım almak isteyen emeklilerin maaş hesaplarının Ziraat Bankası'nda olması ve banka kartına sahip olmaları gerekmektedir. Kredi ve banka kartı görevi gören bu çok fonksiyonlu kartla, yetkili işyerlerinden yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL değerinde Bankkart Lirası kazanabilirsiniz. Maksimum 1000 TL'ye varan tasarruf fırsatı size sunulacak.

Kullanım şartları ve avantajları!

Ziraat Bankası emekliye 1000 TL veriyor

ATM kartınızla biriktirdiğiniz Bankkart Liralar anlaşmalı noktalarda kullanılaniliyor. Bu promosyon, emeklilere alışveriş yaparken ek avantajlar sağlamanın yanı sıra, bankanın çeşitli sektörlerdeki işyerlerinde ikramiyelerle tasarruf etme fırsatı sunuyor. Bankkart Lira'nın geçerlilik süresiyle birlikte kullanım koşullarıyla ilgili bilgi almak istiyorsanız Ziraat Bankası'nın web sitesini ve mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?

Promosyon döneminde düzenli alışveriş yapan ve belirtilen koşulları sağlayan emekliler sunulan fırsatlardan yararlanabilecek. Ziraat Bankası'nın bu kampanyasıyla emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve alışverişte maddi fayda sağlanması amaçlanıyor.

Ziraat Bankası'nın kampanyalarından haberdar olmak ve bu fırsatlardan faydalanmak isteyen emekli müşteriler, bankanın anlaşmalı iş yerini ziyaret ederek kampanya detaylarını bankanın resmi dijital kanalları üzerinden takip edebiliyor.