Emeklilere rahat uyku uyutacak ödeme müjdelendi! Şubeye giden 7500 TL alıp geri ödemeyecek

Yaşanılan ekonomik sıkıntıların arasında yüzleri güldürecek bir haber Garanti Bankasından geldi. İşte haberin detayları…

Emeklilere rahat uyku uyutacak ödeme müjdelendi! Şubeye giden 7500 TL alıp geri ödemeyecek

Bankalar müşteri portföylerini genişletmek için her gün yeni bir kampanya duyuru yapıyor. Yeni bir kampanya duyurusu da Garanti Bankasından geldi. Detaylar haberimizde…

banka

EMEKLİLER İÇİN GARANTİ BANKASI'NDAN MÜJDELİ HABER: PROMOSYON ÖDEMELERİ ARTIRILDI!

Garanti Bankası emeklilere yüksek sübvansiyonlar ve ek seçenekler sunmaktadır. Garanti Bankası'ndan 3 yıl maaş alan emekliler 7 bin 500 TL'ye kadar destek alacak. Üstelik kredi kartını çıkaran kişiye 1.000 TL ek ödeme yapılacaktır. Garanti bankası emeklilerin yüzünü güldürecek, bu fırsatı kaçırmayın.

Garanti Bankası son haberinde emeklilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Özellikle emeklilerin maaşları artırıldıktan sonra terfi avantajlarının ayrıntılarıyla ilgilendikleri görülmüştür. Garanti Bankası, Garanti Bankası'ndan üç yıl süreyle maaş alma sözü veren emeklilere ek yan haklar sağlayacağını açıkladı.

YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMELERİ İLE EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK!

Garanti Bankası emeklilere cömert sübvansiyonlar verecek. Yaptığı açıklamada, Garanti Bankası'ndan üç yıllık maaş almayı taahhüt eden müşterilere büyük bir sponsorluk ücreti teklif edeceğini söyledi. Promosyon tutarları emeklinin maaş aralığına göre değişmekte olup aşağıdaki gibidir:

Banka hesabına yatan emekli maaşı 3.500 Türk Lirasına kadar olanlara 4.500 Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacaktır.

Banka hesabına yatan emekli maaşı 3.500- 7.500 Türk Lirası arasında olanlara 5.250 Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacaktır.

Banka hesabına yatan emekli maaşı 7.500- 10.000 Türk Lirası arasında olanlara 6.750 Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacaktır.

Banka hesabına yatan emekli maaşı 10.000 Türk Lirası ve üzerinde olanlara 7.500 Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacaktır.

EK ÖDEME FIRSATLARIYLA KAZANÇLI BİR SÜREÇ

Garanti Bankası, emekliler için finansal desteğin yanı sıra çeşitli seçenekler de sunuyor. Emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi sunuyor ve ayrıyetten kredi kartı kullanmaya hak kazananlara ise 1000 TL'ye kadar ek ödeme verilecek. Bankadan yapılan açıklamada, "Garanti Bankası'ndan yıllık 7.500 TL'ye varan nakit promosyonu ve kredi kartınıza 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın."

EMEKLİLERE ÖZEL AVANTAJLAR VE KOLAYLIKLA PROMOSYON ALMA ŞANSI

Garanti Bankası'ndan gelen bu kazançlı ek ödemelere emeklilerin yüzü gülecek. Müşteriler, Garanti Bankası'ndan maaş almayı kabul ederek hem yüksek promosyonlardan hem de ek ödeme seçenekleriyle avantajlı süreçlerden yararlanıyor. Üstelik kredi kartı çıkarma şartlarını sağlayan emeklilere ek avantajlar sağlandığı için daha cazip hale gelmektedir.