Emekliler yüzde 20 indirimi kaptı! A'dan Z'ye tüm emekliler yararlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilere yönelik PTT tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasının başlattığını duyurdu.

Emekliler yüzde 20 indirimi kaptı! A'dan Z'ye tüm emekliler yararlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin emeklilere yönelik başlattığı kargo indirimi kampanyasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, açıklamasında ülke genelinde posta, kargo taşımacılığı, bankacılık ile e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren PTT ile emeklilere özel bir kampanya başlattığını açıklayarak, "Bütün emekli vatandaşlarımız kargo gönderilerinde %20 indirimden yararlanabilecek." dedi.

“Yurt içi gönderilerde %20 indirim”

Emekliler yüzde 20 indirimi kaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edildiğini belirten Bakan Uraloğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilerine destek olmak için hizmetimize devam ediyoruz. Şehirlerarası tren ve otobüslerde emeklilere yönelik indirim kampanyalarımıza devam etmekteyiz. Emekli vatandaşlarımız için PTT'nin standart kargo ve eve teslim hizmetlerinde ayda 5 gönderiye kadar yurt içi kargo taşımalarında %20 indirim kampanyası başlatıldı. Kampanyadan faydalanmak isteyen emekli vatandaşlarımız PTT'nin iş yerine giderek Türkiye Cumhuriyeti'ne kayıt yaptırabilirler. Kimlik numaralarını ibraz etmeleri durumunda kolaylıktan yararlanabilecekler” diye konuştu.

Bakan Uraloğlu, emeklilerin kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye PTT'nin resmi internet sitesi olan www.ptt.gov.tr ​​üzerinden veya PTT'nin iş yerinden ulaşabileceklerini de vurguladı.