Emekli Maaşını PTT'den Çekenlere Büyük Ödeme: Tek Koşulla 80.000 TL!

PTT, emekli maaş ödemelerini PTT üzerinden alan kişilere özel yeni kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu promosyon, emeklilere ihtiyaçlarına göre 80.000 TL'ye kadar krediden yararlanma fırsatı sunuyor

Emekli Maaşını PTT'den Çekenlere Büyük Ödeme: Tek Koşulla 80.000 TL!

Emekli Maaşı Alanlara Özel PTT Kredisi

Başvuru Süreci: Kolay ve Hızlı

Başvuru sürecini tamamlamak için gerekenler çok basittir. PTT aracılığıyla emekli maaşı alan tüm vatandaşlar söz konusu kredi kampanyasından rahatlıkla yararlanabiliyor. Krediye başvurmak da oldukça kolaydır. Bunu yapmanın iki yolu var.

2023/06/14/para8-001.jpg

Cep Telefonu Başvurusu

Birinci yol, cep telefonu başvurusudur. Cep telefonunuzun SMS bölümüne girdikten sonra PTT yazarak bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazdıktan sonra mesajı 3050 numaraya gönderebilirsiniz.

Direkt Şubeden Başvuru

İkinci başvuru yolu ise direkt şubeden başvurudur. Size en yakın olan PTT şubesine giderek oradaki görevlilere başvurunuzu anlatın. Gerekli bilgiler ulaştıktan sonra başvurunuz derhal incelenecektir.

Emekli Maaşını PTT'den Çekenlere 80.000 TL Ödeme

PTT ile Aktif Bank işbirliği anlaşması imzaladılar ve vatandaşlara avantajlı kredi fırsatı sunmaya başladılar. Emeklilere yönelik hazırlanan kredi kampanyalarına hızlı ve kolay başvuru yapabiliyorsunuz. Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız, SMS ile bu krediye başvuruyorsanız ve krediniz onaylanıyorsa aynı gün kredinizden yararlanmanız mümkün olabilir. Ayrıca PTT şubeleri 80.000 TL'ye kadar nakdi kredi işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

Bildiğiniz gibi PTT insanlara ekonomik olarak pek çok fayda sağlayan kurumların başında geliyor. PTT bu kez Aktiv Bank ile iş birliği yaparak PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara 80 bin TL'ye kadar kredi imkânı sağlayacak. Üstelik bu krediden faydalanmak oldukça kolaydır. SMS göndererek veya size en yakın PTT şubesine giderek krediden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.