Emekli maaşı olan herkes başvursun! 31 Temmuz'a kadar 500 TL indirim yapılacak!

Halkbank, emeklileri sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Banka, emekli müşterilerine özel olarak düzenlenen indirim kampanyasıyla ilgili duyurusunu yaptı. Bu kampanya sayesinde emekli vatandaşlar, 500 TL'ye kadar kazanç elde edebilecekler. Emekliler için finansal destek ve avantajlar sunan Halkbank, bu yeni kampanyayla emeklilerin mali yüklerini azaltmayı hedefliyor. Kampanya detaylarına göre, emekli müşterilerin banka ürün ve hizmetlerinden faydalanırken ekonomik olarak da avantaj sağlamaları amaçlanı

Emekli maaşı olan herkes başvursun! 31 Temmuz'a kadar 500 TL indirim yapılacak!

Halkbank, emeklilere yönelik özel bir kampanya başlatarak onlara 500 TL indirim sunuyor. 31 Temmuz tarihine kadar kampanyaya katılan emekliler bu indirimden yararlanabilecek. Kampanya kapsamında emekliler ülke genelinde tüm sektörlerde her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL olmak üzere toplam 500 TL'ye varan indirimden yararlanabiliyor.

Emekli maaşı olan herkes başvursun! 31 Temmuz'a kadar 500 TL indirim yapılacak!

EMEKLİLERE 500 TL İNDİRİM YAPILACAK

Paraf Emekli kartı, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2024 tarihleri ​​arasında ülke genelinde tüm sektörlerde her 750 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, toplamda 500 TL'ye kadar indirim imkanı sunuyor. Bu kampanya aynı işyerinden günün ilk işlemi için geçerli olup alışverişte kullanılan Paraf Emekli kartına yansıtılmaktadır. Yalnızca Paraf Emekli kartı ile yapılan işlemler geçerli olup; diğer Paraf kartları, Parafly, Paraf Debit, Paraf Genç, ticari kartlar, Halkcard ve ParafPara ile yapılan işlemler geçerli değildir. Bu kampanyaya Paraf Emekli kartına bağlı sanal ve ek kartlar dahildir.