Elini çabuk tutmayan 300 TL'yi kaçıracak! Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu

Ziraat Bankası Babalar Günü’ne özel 300 TL'lik kampanyasını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Elini çabuk tutmayan 300 TL'yi kaçıracak! Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu

Ziraat Bankası, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanya ile müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 7-17 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Bankkart sahiplerine özel Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak.

Kampanya detaylarına göre, müşteriler Bankkart'larıyla Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı, aksesuar, saat ve elektronik sektörlerindeki üye işyerlerinden yapacakları tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 150 TL Bankkart Lira kazanabilecekler. Toplamda ise 300 TL'ye kadar Bankkart Lira elde edilebilecek. Kampanyaya katılmak için müşterilerin alışverişlerinden önce Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor.

ziraat bankası kampanya

Kampanya kapsamında dikkat edilmesi gereken detaylar arasında, işlemlerin sadece Bankkart POS'undan yapılması gerektiği ve yalnızca fiziksel mağazalarda geçerli olduğu belirtiliyor. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil edilmezken, aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilkinin kampanyaya dahil edileceği vurgulanıyor.

Bankkart Liraları, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek. Kampanya müşteri bazında uygulanacak olup, her müşteri en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Bu özel fırsattan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, kampanya detaylarını ve katılım koşullarını Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden inceleyebilirler.